Nieuws, primeurs en kampeertrends – die vind je op compleet vernieuwde Kampeer & Caravan Jaarbeurs (6 t/m 10 oktober) in Utrecht!
Kamperen is booming: genieten in de natuur, van de gezonde buitenlucht. En of je dat lekker oldskool doet – met een tentje onder de bomen – of juist comfortabel en luxe, met de camper of caravan: tijdens de vernieuwde Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht  ontdek je de nieuwste kampeertrends en kun je je uitgebreid laten informeren over de leukste – en veiligste – soort vakantie: kamperen!

GROOTSTE CAMPING VAN NEDERLAND

Van woensdag 6 oktober tot en met zondag 10 oktober zijn de Jaarbeurshallen omgetoverd tot de grootste camping van Nederland, met de nieuwste modellen campers en caravans, vouwwagens en tenttrailers plus avontuurlijke daktenten en familietenten. Kom kennismaken met de nieuwe formule van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs! Kom kijken naar de handigste kampeeraccessoires. Kom en laat je informeren over Tips&Tricks van kampeerprofessionals en populaire kampeervloggers en -bloggers! Want of nu een doorgewinterde kampeerder bent of dat je aan je eerste kampeeravontuur gaat beginnen: de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is compleet vernieuwd, inclusief een informatief workshop- en theaterprogramma om van jouw volgende roadtrip een onvergetelijk succes te maken.

KAMPEERFESTIVAL VOL ACTIES EN ACTIVITEITEN

Natuurlijk wil je erbij zijn, bij het leukste kampeerfestival van Nederland! Voor een proefrit in de nieuwste campermodellen, voor de ‘prinses-op-de erwt’ beddentest in trendy caravans en natuurlijk verbreek je zélf het record ‘vouwwagen opzetten’ en maak je kans op leuke prijzen! Houd onze website in de gaten óf meld je aan voor de nieuwsbrief, zodat je als allereerste op de hoogte bent van het complete programma!

BESTEL NÚ JE TICKETS!

De voorverkoop van entreekaarten is inmiddels gestart. Zorg dat je erbij bent, bij het leukste, spannendste en meest informatieve kampeerfeestje van Nederland. Tickets voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs bestel je hier!