Kampeer & Caravan Jaarbeurs
5 t/m 9 oktober 2022

Hij komt er weer aan, de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, van 5 tot en met 9 oktober. Het grootste kampeerevenement staat weer bol van de primeurs en noviteiten: van nieuwe modellen caravans, campers, vouwwagens en tenten tot en met de leukste kampeeraccessoires.

De Jaarbeurshallen worden weer helemaal omgetoverd tot de grootste camping van Nederland en net als vorig jaar er is veel te beleven. Jaarbeurs onderscheidt drie groepen kampeerders waarvoor van alles uit de kast is getrokken: rustzoekers, sportieve actievelingen en de gezelligheidskampeerders die liefst met meerdere families of vrienden op kampeervakantie gaan.

LEUKE ACTIVITEITEN

Zo zijn er op de beurs informatieve en leuke lezingen in het KampeerTheater, ‘tips & tricks’ van echte kampeerprofessionals en er is bijvoorbeeld ook een Startersplein met tips voor beginnende kampeerders. Ook zijn er workshops die specifiek gericht zijn op eigenaren van nieuwe en gebruikte campers maar er is bijvoorbeeld ook een spectaculaire klimwand en een SelfieBox waarmee je de leukste foto’s maakt van jezelf en je gezelschap.

DUURZAAMHEID

Uit onderzoek blijkt dat kamperen een van de meest duurzame vormen van vakantie is. Maar dat betekent niet dat fabrikanten ne toeleveranciers genoegzaam achteroverleunen, want ook op het gebied van duurzaamheid zijn er veel innovaties op de beurs. Tijdens deze editie van het leukste kampeerfeest van Nederland is er zelfs een prijs in het leven geroepen voor het meest duurzame kampeerproduct en er is een aparte duurzaamheidsprijs voor mensen die er met de camper op uit trekken. Om er een leuk dagje-uit van te maken zijn er naast alle nieuwtjes, workshops en presentaties ook allerlei liveoptredens van muziekbandjes en lekkere hapjes. Ook kun je tijdens e Kampeer & Caravan Jaarbeurs weer proefrijden met campers, er is een extra groot fietsparkoers waar je zélf diverse e-bikes kunt testen en er zijn demonstraties met razendsnel op te zetten tenttrailers en vouwwagens. Ook kun je zelf komen kamperen met je eigen caravan, camper of vouwwagen: er is een speciale NKC-camping (mogelijk gemaakt door de grootste camperclub van Europa) waar je kunt overnachten – zo kun je een beursdag te combineren met een bezoek aan de Domstad! Met andere woorden: verleng je vakantiegevoel en kom een dagje naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht: van 5 t/m 9 oktober, dagelijks van 10.00 – 17.00 uur.

KORTING EN HANDIGE LINKJES

Als ANWB-lid profiteer je van korting op je ticket(s) en kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Daarover lees je hier meer. Voor meer informatie over het leukste kampeerevent van Nederland klik je hier en voor meer info over de NKC-camping kun je hier terecht.

Je maakt dit jaar kans om gratis naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te gaan. We verloten 50x twee toegangskaarten onder iedereen die de Camp to Go enquête invult. Vul de enquête in en laat je gegevens achter. Behalve kans op de entreekaarten krijg je daarnaast ook maandelijks informatie over jouw kampeerinteresses.