We kúnnen weer! Kamperen tussen de tulpen

Kamperen rond de bollenvelden: hoe leuk is dat? Met uitzicht op de frisse voorjaarskleuren begint je dag meteen goed. Voor ontbijt onder je eigen luifel is het misschien nog te vroeg, maar je kop koffie smaakt natuurlijk des te beter. Check onze campingtips, plus: twee leuke camperplekken!

 

Camping Koningshof, Rijnsburg (Zuid-Holland)

Familiecamping tussen de kassen en de bloembollenvelden, vlakbij de duinen en de Noordzee. Receptie, restaurant, winkel, binnenspeeltuin en snackbar in een glazen gebouw. Er is een openlucht- en overdekt zwembad, een overdekt kleuterbad met waterspuitende dieren.
www.koningshofholland.com

Camping Koningshof, Rijnsburg

Camping Tulpenweide, Breezand (Noord-Holland)

Autovrije camping bij een boerenhoeve, tussen de bollenvelden en dichtbij de Noordzee, Waddenzee en het Amstelmeer. Ruime staanplaatsen hebben water en stroom. Er is een ruimte met een loungebank en een koffietafel. In de omgeving zijn er leuke fietsroutes. Fietsverhuur op de camping.
www.veldmanverhuur.nl

Camping Tulpenweide, Breezand

Camping Parc du Soleil, Noordwijk (Zuid-Holland)

De camping ligt in het duingebied met het strand op loopafstand. Het park heeft een buitenzwembad een restaurant. Gasten kunnen ook gratis gebruik maken van binnenzwembad en de binnenspeeltuin van het Parc. Het dorpje Noordwijk met z’n gezellige boulevard ligt op circa 4 km afstand.
www.topparken.nl/parc-du-soleil

Camping Parc du Soleil, Noordwijk

Camping Duinrell, Wassenaar (Zuid-Holland)

Deze familiecamping is onderdeel van het grote pretpark Duinrell, met attracties, speeltuinen en zwembaden. De standplaatsen liggen grotendeels bij elkaar onder hoge bomen. Voor tentkampeerders zijn er een open veld en een apart natuurkampeerveld. Veel attracties in het park zijn bij de campingprijs inbegrepen. Extra leuk: het glijbanenparadijs Tikibad.
www.duinrell.nl

Camping Duinrell, Wassenaar

Molencaten-camping Noordduinen, Katwijk (Zuid-Holland)

De camping ligt op 500 meter van het strand en op loopafstand van de haven en het centrum van Katwijk. De staanplaatsen bevinden zich op open veldjes, afgebakend door lage heggen. De camping heeft een buitenzwembad, afhaalsnackbar/pizzeria, restaurant en een skatebaan.
www.molecaten.nl/bollenvelden

Camping Noordduinen, Katwijk

Camping De Duinpan, Noordwijk aan Zee (Zuid-Holland)

Mooi aangelegde camping met veel privacy op de staanplaatsen. Strand, Noordzee en het Oosterduinse Meer op loopafstand. Restaurant met terras naast de camping. Heerlijke camping om te wandelen in de duinen en de bossen. Grote speeltuin met een glijbaan en klimtoestel. Camperservicestation aanwezig.
www.campingdeduinpan.com

Camping De Duinpan, Noordwijk aan Zee

Camping Sollasi, Noordwijkerhout (Zuid-Holland)

Camping tussen de bollenvelden met een ruim strand aan het Oosterduinse Meer. De toeristische staanplaatsen liggen op vijf velden aan de hoofdweg. In het naastgelegen bungalowpark vind je een tennisbaan, fietsverhuurpunt en een restaurant. Veel mogelijkheden om te wandelen, fietsen en paard te rijden over het strand. Keukenhof in Lisse op 10 km.
www.sollasi.nl

Camping Sollasi, Noordwijkerhout

Camperplaats De Vosse, Hillegom (Zuid-Holland)

Camperplek met 3 mooie grote camperplekken bij het zwembad van Hillegom: vlakbij de bollenvelden. Sanitaire faciliteiten (in badkleding) alleen tijdens openingstijden van openluchtzwembad De Vosse. Supermarkt op 900 meter. Centrum van Hillegom op 1 km.
www.campercontact.com

Camperplaats De Vosse, Hillegom

Camperplaats De Tulpentuin, Slootdorp (Noord-Holland)

Tulpenkwekerij (vlakbij Wieringerwerf) met uitgebreide voorzieningen voor campers: stroom, water, loospunt voor vuilwater en toilet, gratis wifi en verwarmd sanitair toilet. Klein verkooppunt van regionale specialiteiten en verse eitjes. Gastvrouw Sandra vertelt graag over de tulpen in haar kwekerij en geeft rondleidingen.
https://tulpenexcursie.nl

Camperplaats De Tulpentuin, Slootdorp

Nog meer campings? Die vind je hier.