Kampeer & Caravan Jaarbeurs op 160 plekken in Nederland!

De grootste beurs van Nederland in Utrecht gaat dan wel niet door, maar alle nieuwtjes, noviteiten en primeurs komen dit najaar gewoon naar je toe: bij de dealer bij jou om de hoek. En: met meer aanbiedingen en actiemodellen dan ooit. Zo wordt oktober weer kampeermaand!

De landelijke Kampeer & Caravan Jaarbeurs is een topevenement met veel kampeersfeer en beleving en dat sfeertje verschuift nu naar de 160 dealers die in heel Nederland najaarsshows houden. Op die manier kun je prima kennismaken met de belangrijkste merken caravans, campers, tenten en vouwwagens. Ook zijn er veel aanbiedingen en actiemodellen in de showrooms die extra feestelijk worden aangekleed.

Kamperen is populairder dan ooit en krijgt door de coronacrisis zelfs nog een duwtje in de rug, nu bijvoorbeeld hotel- en vliegvakanties flink onder druk staan. Er is geen veiliger plek om de anderhalvemetersamenleving aan te houden dan op de camping en daarnaast bepaal je zelf of je in contact wilt komen met andere kampeerders. Veel Nederlandse campings staan overvol, ook met nieuwe kampeerders die bijvoorbeeld een camper of caravan hebben gehuurd of die vanuit een glampingaccommodatie kennismaken met het kampeerleven. Met de najaarscampagne ‘Oktober=Kampeermaand’ kunnen ook die avonturiers zien wat er te koop is op kampeergebied. In komende nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van alle festiviteiten in komend najaar. Maar nu eerst: vakantie!