BOVAG verdubbelt aantal schadeherstelbedrijven

Van een schade aan je caravan of camper wordt niemand vrolijk. Fijn als je ‘m dan bij de merkdealer kunt laten repareren. Met de toetreding van 35 DealerRepair-vestigingen is het aantal BOVAG Schadeherstelbedrijven verdubbeld.

DealerRepair is een collectief van 35 caravan- en camperdealers die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van schadeherstel. De kampeerbedrijven werken volgens de nieuwste technieken, met originele merkonderdelen en met personeel dat door caravan- en camperfabrikanten is geschoold. De leden van DealerRepair werkten al volgens BOVAG-normen en daarom was de keuze voor een collectief BOVAG-lidmaatschap een logische stap. Consumenten hebben overigens niet altijd vrije keuze als het gaat om bij welk bedrijf ze de schade aan hun caravan of camper laten repareren – soms bepaalt de verzekering dat. Zo heeft de NKC – Europa’s grootste camperclub – voor haar camperverzekering drie schadeketens aangewezen waar schades gerepareerd mogen worden. DealerRepair is er daar één van.

FABRIEKSGARANTIE
Door toetreding van DealerRepair zijn er nu 70 gecertificeerde schadeherstelbedrijven die volgens vastgestelde normen werken. Dat geeft alle partijen zekerheid over de kwaliteit – en uniformiteit – van de werkzaamheden. Met dit grote aantal merkdealers is er een landelijke dekking waarbij alle (grote) caravan- en campermerken zijn vertegenwoordigd. Merkdealers repareren efficiënter omdat ze kennis hebben van de laatste technieken die door de fabrikant worden toegepast. Schades worden daardoor dus ook hersteld met behoud van fabrieksgarantie.

BOVAG branchemanager Frank Ruygrok heet de DealerRepair-vestigingen van harte welkom: “De bedrijven die bij DealerRepair zijn aangesloten kennen wij al stuk voor stuk en we weten dus ook dat zij een zeer hoge kwaliteitsstandaard nastreven. Dit collectieve lidmaatschap tilt alle partijen naar een nog hoger niveau.”

Meer informatie: www.dealerrepair.nl

 

 

 

 

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.