Second Tent Event voor tweedehands tenten en vouwwagens

In de bossen van Doorn kom je op zondag 21 april 2024 aan je trekken als je op zoek bent naar een tweedehands tent of vouwwagen voor jouw volgende kampeervakantie. Het Second Tent Event is een pop-up camping waar kopers en verkopers bij elkaar komen.

Camping Het Doornse Gat vormt het decor van het Second Tent Event, waar je in festivalsfeer jouw gebruikte tent kunt opzetten en verkopen, of juist jouw ‘nieuwe’ tent of vouwwagen kunt vinden. Tussen 09u00 en 10u00 worden de tenten en vouwwagens opgezet en bezoekers zijn welkom van 10u00 tot 17u00. Er is live muziek, er zijn foodtrucks, barista’s en marshmellows, maar ook workshops en een stand om ter plekke reparaties aan de tent te laten uitvoeren. De entree voor bezoekers is gratis (parkeren ook!) en als je je aan wil melden om jouw eigen tent of vouwwagen te verkopen, dan kan dat via deze link. De kosten bedragen 19,50 euro voor het uitstallen van een tent en 39 euro voor een vouwwagen.

Voor meer informatie over het Second Tent Event, bezoek de website.

Elke maand meer zin om te kamperen

De volgende kampeervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Tot die tijd krijg je van ons leuke nieuwtjes, kampeertips, campingoverzichten en winacties.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en bereid je optimaal voor op de komende vakantie!