Superdeluxe: dit is de Champions League van Europese campings

Kamperen komt in alle soorten en maten. Van back to basic in de natuur met een tentje tot luxe en perfect onderhouden campings met alle denkbare voorzieningen. De absolute Champions League in Europa wordt gevormd door LeadingCampings en telt nu 45 locaties, van Portugal tot Denemarken en van Nederland tot Kroatië. Dit jaar zijn er 8 nieuwe campings aangesloten en je kunt zelf ook Very Important Camper worden, met de nodige privileges.

LeadingCampings is een samenwerkingsverband van 45 campings in 10 landen, waar je met je caravan, vouwwagen of camper kampeert met op en rond het terrein alle denkbare comfort en voorzieningen. Bovendien liggen de campings uiteraard op toplocaties en er worden ook glamping-accommodaties voor de verhuur aangeboden. Service en kwaliteit staan voorop en de aangesloten campings worden hier regelmatig op gecontroleerd. Qua faciliteiten moet je denken aan onder andere animatie, waterparadijzen, de mogelijkheid voor privé-sanitair, wellness, hoogwaardige sportmogelijkheden en goede restaurants. Met een speciale klantenkaart kun je punten verzamelen die bijvoorbeeld recht geven op upgrades, gratis late checkout en gebruik van betaalde voorzieningen, en zelfs drankjes of diner.

Elke maand meer zin om te kamperen

De volgende kampeervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Tot die tijd krijg je van ons leuke nieuwtjes, kampeertips, campingoverzichten en winacties.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en bereid je optimaal voor op de komende vakantie!

Ook in Nederland!

Als je op Champions League-niveau wil kamperen in Nederland, dan kun je kiezen uit 5 aangesloten campings. In Gelderland zijn dat Vakantiepark De Twee Bruggen in Winterswijk en Camping de Wildhoeve in Emst. In het Twentse Denekamp ligt Papillon Country Resort, in Zeeland vind je Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse en in Brabant gaat het om Camping De Paal in Bergeijk. België heeft geen campings die bij dit samenwerkingsverband zijn aangesloten, maar in Luxemburg kun je terecht op Europacamping Nommerlayen in Mersch.

Wil je naar een luxe camping bij onze Oosterburen? Dan kun je kiezen uit 11 bestemmingen, van de Oostzeekust tot de Alpen in Beieren. In Frankrijk zijn er 7 campings aangesloten van Bretagne tot de Pyreneeën en als je op topniveau wil kamperen in Italië dan zijn daar 8 locaties aangesloten, voornamelijk rond de meren in het Noorden, in Toscane en aan de Adriatische kust. Ook in Denemarken, Oostenrijk, Kroatië, Spanje en Portugal vind je een aantal van deze Champions League-campings.

Kijk voor meer informatie op de website van LeadingCampings.