Innovatieve nieuwkomer op Kampeer & Caravan Jaarbeurs
TakeOff: crossover tussen vouwwagen en caravan

Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs werd een nieuw kampeerconcept geïntroduceerd, de TakeOff. De crossover, die nog het meest wegheeft van een modern gestroomlijnde aanhanger, past moeiteloos achter een Fiat 500 en opent als de kofferbak van een personenauto. Vervolgens ontstaat een compact kampeerverblijf met het comfort van een kleine caravan.


Geen vouwwagen, geen caravan…
‘Het nieuwe caravannen is begonnen’. Met die slogan presenteerde Easy Caravanning de nieuwe TakeOff tijdens het grootste kampeerevent van Nederland. De kampeertrailer trok veel aandacht van de verzamelde pers, waaronder Telegraaf-TV, Man bijt hond en Metro. De TakeOff gedraagt zich achter de auto als een vouwwagen – lichtgewicht, smal, geen extra buitenspiegels nodig – en op de camping ontpopt de kampeertrailer zich als een compacte caravan, met twee langsbanken die in een handomdraai zijn om te bouwen tot een comfortabel bed van 205 bij 160 cm, een (uitneembaar) keukentje en ruimte voor een toilet.

Schrijf je gratis in voor de nieuwsbrief met leuke campaings, kampeertips, vakantieregio’s en de laatste nieuwtjes over kamperen.

[mk_button dimension=”flat” size=”medium” url=”https://www.camp-to-go.nl/inschrijven-nieuwsbrief/” align=”center” bg_color=”#9fc937″ btn_hover_bg=”#252525″]INSCHRIJVEN[/mk_button]


Achter elektrische auto
Met een totaalgewicht (inclusief belading) van zo’n 500 kg past de TakeOff ook achter kleine en elektrische auto’s. Door de lage wagenbak heeft de aanhanger nauwelijks invloed op het weggedrag en de brandstofconsumptie of de actieradius van een elektrisch aangedreven personenauto. Door het met gasveren ondersteunde deksel omhoog te duwen, ontstaat een comfortabel kampeerverblijf voor 2-3 personen.
Meer informatie over de TakeOff vind je hier.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.