Een tent voor op de trekhaak

Thule Outset: De Revolutionaire Oplossing voor Buitenleven

Op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs zagen we een flink aantal primeurs van kampeermiddelen die in 2024 worden gelanceerd. Ook het Zweedse Thule, bekend van de fietsendragers en daktenten heeft een opmerkelijke doorbraak in outdoor living geïntroduceerd. Een interessant alternatief voor de daktent: de Thule Outset. Een tent die je niet op het dak, maar op de trekhaak van je auto bevestigd en op de plaats van bestemming moeiteloos transformeert tot een ruime tent.

Foto © Thule

Gemonteerd op de trekhaak

 

Thule belooft met de Thule Outset een grensverleggende ervaring die kamperen letterlijk naar nieuwe hoogten tilt. Vanaf eind voorjaar 2024 kunnen avonturiers en natuurliefhebbers zich onderdompelen in de allereerste ‘op de trekhaak gemonteerde tent’ op de markt. Dit meesterwerk van innovatie is ontworpen met comfort als hoogste prioriteit, zodat je kampeeravonturen nooit meer hetzelfde zullen zijn. De trekhaakarm kan in diverse posities worden gekanteld, zodat de achterklep toegankelijk blijft. Hierdoor wordt het laden en lossen van bagage moeiteloos.

Foto © Thule

Luxe kamperen op nieuw niveau

Hoewel het ontwerp van de Outset op het eerste gezicht doet denken aan een trekhaakkoffer, is de tent veel meer dan dat. Bij aankomst op de kampeerplek kan de tent moeiteloos van de trekhaak worden losgekoppeld en uitgevouwen worden op een handige standaard. Deze standaard is uitgerust met telescopische poten, waardoor de tent zelfs op oneffen terrein perfect waterpas staat. Binnenin de tent wacht een vlak slaapplatform met een heerlijk comfortabel matras en sfeervolle verlichting, waardoor je kampeeravontuur een luxe en ontspannen ervaring wordt.

Foto © Thule

Een geïntegreerde tentervaring

 

De natuur is onvoorspelbaar en grillig en daarom is de Thule Outset ontworpen door een team van experts die de geheimen van de wildernis begrijpen. Dit ontwerp is meer dan zomaar een tent; het is een harmonieus samenspel tussen mens en natuur. Het moderne, gestroomlijnde silhouet en het rustgevende kleurenpalet zorgen ervoor dat de Thule Outset naadloos opgaat in zijn omgeving. Elk materiaal is grondig getest, waardoor de tent niet alleen bestand is tegen de krachten van de natuur, maar ook een esthetische aanvulling vormt op de natuur om je heen.

Foto © Thule

Ultiem gevoel van comfort zorgt voor een thuis weg van huis

Bij Thule begrijpen ze dat comfort essentieel is voor een goede nachtrust en voor het creëren van intieme momenten te midden van de natuur. Dankzij het doordachte ontwerp van de Thule Outset wordt kamperen niet langer een uitdaging, maar een genot. Het is niet alleen een tent; het is een thuis weg van huis, waar je kunt ontspannen en de geluiden van de natuur kunt omarmen terwijl je geniet van het ultieme kampeercomfort.

Foto © Thule

Prijzen zijn nog niet bekend, maar geschat wordt een verkoopprijs rond de 4.000 euro.  

Bekijk de introductievideo