Vakantiebeurs 2020: Kamperen aan de Kust

Geen groter vakantie-voorpretfeestje dan de 50-ste editie van de Vakantiebeurs 2020! Van 16 t/m 19 januari zijn alle hallen van het Jaarbeurscomplex gevuld met zon, zee, bergen, strand en… campings. Er is zelfs een apart paviljoen ‘Kamperen aan de Kust’, met de nieuwste kampeertrends. En natuurlijk is Camp-to-Go ook aanwezig!

De nieuwste modellen caravans, campers, vouwwagens en (voor- en dak)tenten: die vind je op het paviljoen Kamperen aan de Kust. Daar kun je alvast voorproeven van dat heerlijke gevoel van ultieme vrijheid, want er is geen leukere manier van vakantievieren dan kamperen. In Hal 7 kun je terecht voor de camping- & outdoorzone, boordevol kampeertrends, helemaal in het teken van Kamperen aan de Kust. Loop over het knisperende schelpenpad, langs schapenhekjes en spot de meeuwen en vliegers in de lucht. Hier ontvang je advies op maat over populaire kampeerbestemmingen, over de leukste campings en vanuit het kleinste reuzenrad heb je een uniek uitzicht over heel Zuid-Europa.

Broodjes bakken boven het kampvuur
Op het ANWB Kamperen Terras waan je je in een strandtent aan de Nederlandse kust en op het Bella Italia Terras voel je je al helemaal thuis in dat prachtige vakantieland, met Italiaanse hapjes en Italiaans straattheater. Bij Camp-to-Go kun je alvast wegdromen over de Camping van de Toekomst en er is ook een Kidsroute waar kleine kampeerdertjes bij Sretan Wolf broodjes kunnen bakken aan een stok boven een echt kampvuur. En voor paps en mams is er ook nog een wijnproeverij bij Palhuber, ook in Hal 7.

Een dagje Vakantiebeurs? Da’s eigenlijk niet voldoende, want er is genoeg te zien voor een hele week. Kids kunnen hun favoriete mascotte ontmoeten, je kunt meedoen met de Travel Pubquiz en je komt helemaal in vakantietemming door het grote aantal Virtual Reality-experiences tijdens deze extra bijzondere 50-ste editie van de Vakantiebeurs.

Meer informatie: www.vakantiebeurs.nl

 

 

 

 

 

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.