Vanaf zaterdag is Camp-to-Go weer terug op RTL4

In twee jaar tijd zijn er ruim 1 miljoen nieuwe kampeerders bijgekomen in Nederland. Maar hoe moet dat eigenlijk, kamperen? En hoe werken de kampeermiddelen? In het tweede seizoen van Camp to Go vloggen nieuwe kampeerders over hun avonturen. Ook meer ervaren kampeerders komen aan bod, zij proberen een voor hen totaal nieuw kampeermiddel uit. Presentator Sander Janson bezoekt de deelnemers thuis én op de camping en komt zo op de mooiste plekken in Nederland. Camp to Go is vanaf zaterdag 20 november wekelijks om 17.00 uur te zien bij RTL 4.

In acht afleveringen geeft Camp to Go een goed beeld van hoe kamperen in Nederland eruitziet. In elke aflevering zijn de ervaringen van twee verschillende koppels of gezinnen te volgen. Sommigen zonder enige kampeerkennis en anderen met al wat ervaring. De kampeermiddelen variëren van duurzame spijkerstoftenten tot vouwwagens, daktenten, caravans, campervans en kampeerauto’s. Alle kampeermogelijkheden komen voorbij. Na de reeks afleveringen die op 20 november start, komt Camp to Go vanaf zaterdag 26 februari 2022 terug met nog eens 4 afleveringen. In deze extra afleveringen is te zien hoe het kamperen over de grens in Denemarken eraan toegaat.

Sander Janson al twintig jaar ‘Mr. Camping’
Het is dit jaar twintig jaar geleden dat presentator Sander Janson voor het eerst op tv verscheen met een campingprogramma: Campinglife. Nog steeds wordt hij gezien als ‘Mr. Camping’ en dé kampeerexpert van Nederland. Het programma Campinglife presenteerde hij van 2001 t/m 2016, met verschillende co-hosts waaronder Corine Boon, Marit van Bohemen, Yvonne Coldeweijer en Gaby Blaaser. Vanaf 2020 presenteert Sander Janson de afleveringen van Camp to Go op RTL4.

Camp to Go is vanaf zaterdag 20 november wekelijks om 17.00 uur te zien bij RTL4

Afleveringen seizoen 1 terugkijken?