Vierde editie Daktentfestival in september

Alvast voor in de agenda! Daktenten zie je steeds vaker op de weg en op de camping, in alle soorten en maten. Voor de liefhebbers én voor andere geïnteresseerden vindt in september alweer de vierde editie van het Daktentfestival plaats.

Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 september kun je met je eigen daktent deelnemen aan een bruisend kampeerweekend op Camping de Vledders in het Drentse Schipborg. De locatie is prachtig gelegen middenin UNESCO Geopark De Hondsrug en het programma voor deelnemers omvat onder andere step- en fietstochten, paardrijden voor kinderen, gezamenlijk ontbijten en eten bij het kampvuur.

Wil je je oriënteren op de mogelijkheden voor het kamperen met een daktent? Dan ben je van harte welkom op de bezoekersmiddag op zaterdag 21 september. Experts en ervaringsdeskundigen staan voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en om demonstraties te verzorgen. Uiteraard zijn er ook allerlei nieuwe modellen en accessoires te aanschouwen.

Elke maand meer zin om te kamperen

De volgende kampeervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Tot die tijd krijg je van ons leuke nieuwtjes, kampeertips, campingoverzichten en winacties.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en bereid je optimaal voor op de komende vakantie!

Daktenten populairder dan ooit

Om te kunnen kamperen met een daktent heb je echt niet per se een grote stoere terreinwagen nodig. Tegenwoordig zijn de daktenten er in alle soorten en maten, en die passen ook op hele normale auto’s. Het kan een perfecte manier zijn om te beginnen met kamperen, om op avontuur te gaan of om simpelweg eens iets anders te proberen voor jouw volgende vakantie. Binnen een minuut is je slaapverblijf klaar voor gebruik! Doorgaans biedt een daktent plaats aan twee personen om te slapen, maar je hebt ze ook met maar liefst vier slaapplekken. Vervolgens kun je allerlei accessoires aanschaffen om het kamperen nog aangenamer te maken, zoals een luifel of een voortent. Wil je meer weten over wat je allemaal nodig hebt als je met een daktent op pad wil? Lees dan eens deze blog over daktenten.

Voor meer informatie over het Daktentfestival 2024 en om je aan te melden, kijk op de website!