Winnaars! Dit zijn de beste campings van Nederland

Campingspecialist ACSI reikt elk jaar de Camping Awards uit en de winnaars van 2024 zijn bekend voor Nederland, en ook voor België en Luxemburg. Lees snel verder voor een overzicht van de beste campings in de Benelux.

De stemmen werden door vele duizenden kampeerders uitgebracht in 9 categorieën, waarbij gekeken werd naar aspecten als de mooiste ligging, beste fietsvoorzieningen en beste restaurant. Dat resulteerde per land in winnaars per categorie en een overall winnaar. Voor Nederland, België en Luxemburg zijn de bestbeoordeelde campings nu bekend en over een paar weken worden ook de winnaars van andere Europese landen onthuld.

Op naar Limburg!

De allerbeste camping van ons land ligt volgens de duizenden stemmers in Midden-Limburg en is Recreatiepark De Leistert in Roggel, aan de rand van het prachtige Leudal. De Leistert beschikt onder andere over een subtropisch zwemparadijs, een buitenzwembad, recreatieplas, bowlingbanen, visvijver, midgetgolf, indoor speeltuin, diverse restaurants, glampingaccommodaties en ruime kampeerplekken (ook met eigen sanitair). Kortom: hier komt elke vakantievierder aan zijn trekken en wat ons betreft dus een terechte winnaar!

Elke maand meer zin om te kamperen

De volgende kampeervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Tot die tijd krijg je van ons leuke nieuwtjes, kampeertips, campingoverzichten en winacties.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en bereid je optimaal voor op de komende vakantie!

België en Luxemburg

Bij onze Zuiderburen komt Camping Sandaya Parc La Clusure in de Ardennen als overall winnaar uit de bus. Aan de oever van rivier l’Homme en in de buurt van de beroemde grotten van Han vind je in een vallei de mooi onderhouden camping met voor elk wat wils: een verwarmd zwembad, een uitgebreid animatie- en sportprogramma (ook in het laagseizoen), en een restaurant met uitgebreide en gevarieerde kaart. De winnaar in Luxemburg is Camping Fuussekaul, centraal in het Groothertogdom gelegen en vooral voor gezinnen met jonge kinderen een waar paradijs. Het buitenbad is verwarmd, maar je kunt een kwartiertje verderop ook in het stuwmeer duiken. De kampeerplekken zijn ruim bemeten, het sanitair is modern en schoon, er is veel animatie in het hoogseizoen, in de buiten- en binnenspeeltuinen vermaken de allerjongsten zich opperbest en voor de inwendige mens beschikt de camping over een prima restaurant.

Winnaars per categorie

In Nederland vielen de volgende campings per categorie in de prijzen:

De winnaars per categorie in België:

In Luxemburg werden winnaars in vier categorieën bekroond:

Houd onze website in de gaten voor de ACSI Awards in alle andere Europese landen!