Caravelair caravans

Caravelair heeft een achtergrond in de luchtvaart. Dat gaat terug tot 1962, toen de eerste caravans werden gebouwd bij een onderdeel van de vliegtuigfabriek Sud Aviation, waar vliegtuigtekenaars ontwierpen.

Caravelair
Die luchtvaarthistorie zie je nog terug in het logo, dat is gebaseerd op een vliegtuigvleugel. Midden jaren zestig koopt Trigano een belang van 20 procent in de fabriek om vervolgens in 1971 de fabriek in z’n geheel over te nemen. In 1976 bouwt Trigano een nieuwe fabriek in Tournon (Frankrijk), waar ook de productie van Caravelair naartoe verhuist. In deze fabriek (in de (Ardèche) worden ook de Sterckeman-caravans gebouwd.

CARAVANMODELLEN
We beginnen met de vernieuwde Alba, een compacte en lichte caravan met vier modellen en het actiemodel 497 Family. Dan volgt de Antares Style-serie met zes indelingen. De speciale meubelbewerking maakt de caravan extra geschikt voor familiegebruik: er zijn twee familie-indelingen met stapelbedden plus een actiemodel (390 Titanium). In het middensegment heeft Caravelair de Artica-serie, met een moderne uitstraling en een verrassend interieur. Hij heeft een met polyester beklede opbouw, XPS-isolatie en de caravans zijn leverbaar in drie indelingen. De Allegra Optima is het topmodel, met drie modellen. Deze caravans hebben een modern interieur: een combinatie van een Noorse houtsoort met contrasterend wit en chocoladebruine tinten.

Meer info: www.caravelair.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Recent Posts