Caravelair caravans

Caravelair heeft een achtergrond in de luchtvaart. Dat gaat terug tot 1962, toen de eerste caravans werden gebouwd bij een onderdeel van de vliegtuigfabriek Sud Aviation, waar vliegtuigtekenaars ontwierpen.

Caravelair

Die luchtvaarthistorie zie je nog terug in het logo, dat is gebaseerd op een vliegtuigvleugel. Midden jaren zestig koopt Trigano een belang van 20 procent in de fabriek om vervolgens in 1971 de fabriek in z’n geheel over te nemen. In 1976 bouwt Trigano een nieuwe fabriek in Tournon (Frankrijk), waar ook de productie van Caravelair naartoe verhuist. In deze fabriek (in de (Ardèche) worden ook de Sterckeman-caravans gebouwd.

CARAVANMODELLEN
Bij Caravelair start het modelprogramma met de Alba, een compacte en lichte caravan met vier indelingen die ook door lichte auto’s getrokken kunnen worden. Dan volgt de Antares Style-serie met vier indelingen. De speciale meubelbewerking maakt de caravan extra geschikt voor familiegebruik: de 476 is een familie-indeling met stapelbed. De Antares Titanium is een actiemodel met in totaal drie indelingen. In het middensegment heeft Caravelair de Artica-serie, met een moderne uitstraling en een verrassend interieur. Hij heeft een met polyester beklede opbouw, XPS-isolatie en de caravans zijn leverbaar in drie indelingen.

Meer info: www.caravelair.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Recent Posts
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!