Caravelair caravans

Caravelair heeft een achtergrond in de luchtvaart. Dat gaat terug tot 1962, toen de eerste caravans werden gebouwd bij een onderdeel van de vliegtuigfabriek Sud Aviation, waar vliegtuigtekenaars ontwierpen. Die luchtvaarthistorie zie je nog terug in het logo, dat is gebaseerd op een vliegtuigvleugel. 

Caravelair

Midden jaren ’60 koopt Trigano een belang van twintig procent om vervolgens in 1971 de fabriek in z’n geheel over te nemen. In 1976 bouwt Trigano een nieuwe fabriek in Tournon (Frankrijk), waar ook de productie van Caravelair naartoe verhuist. In deze fabriek (in de Ardèche) worden ook de Sterckeman-caravans gebouwd.

CARAVANMODELLEN

Bij Caravelair start het modelprogramma met de Alba, een compacte en lichte caravan met vijf indelingen die ook door lichte auto’s getrokken kunnen worden. Twee modellen van deze serie zijn voorzien van een stapelbed en krijgen de toevoeging Family. Dan volgt de Antares Titanium met drie indelingen. In het middensegment heeft Caravelair de Artica-serie, met een moderne uitstraling en een verrassend interieur. Hij heeft een met polyester beklede opbouw, XPS-isolatie en de caravans zijn leverbaar in zes indelingen. De twee indelingen van de Allegra Optima maken het programma aan de bovenkant van het programma compleet.

Meer info: www.caravelair.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.