Caravelair caravans

Caravelair heeft een achtergrond in de luchtvaart. Dat gaat terug tot 1962, toen de eerste caravans werden gebouwd bij een onderdeel van de vliegtuigfabriek Sud Aviation, waar vliegtuigtekenaars ontwierpen.

Caravelair

Die luchtvaarthistorie zie je nog terug in het logo, dat is gebaseerd op een vliegtuigvleugel. Midden jaren zestig koopt Trigano een belang van 20 procent in de fabriek om vervolgens in 1971 de fabriek in z’n geheel over te nemen. In 1976 bouwt Trigano een nieuwe fabriek in Tournon (Frankrijk), waar ook de productie van Caravelair naartoe verhuist. In deze fabriek (in de (Ardèche) worden ook de Sterckeman-caravans gebouwd.

Caravelair

CARAVANMODELLEN

De Antares-serie is de instapper met twaalf indelingen. De speciale meubelbewerking maakt de caravan extra geschikt voor familiegebruik. Er zijn twee familie-indelingen met stapelbedden. Vervolgens komt de Alba, een compacte en lichte caravan in vier indelingen. In het middensegment heeft Caravelair de Artica-serie, met een moderne uitstraling en een verrassend interieur. Hij heeft een met polyester beklede opbouw, XPS-schuim als isolatie en de caravans zijn leverbaar in zes indelingen. De Allegra is het topmodel, met vier indelingen. De caravans hebben een modern interieur: een combinatie van een Noorse houtsoort met contrasterend wit en chocoladebruine tinten.

Meer info: www.caravelair.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Recent Posts