Dreamers campers

Dreamer uit Mayenne (Frankrijk) startte in 2003 en behoort sinds 2014 tot de Rapido-groep. Binnen deze groep is veel know-how over campervans aanwezig, want ook de merken Westfalia en Campereve zijn onderdeel van datzelfde Rapido-concern.

Je kunt kiezen uit twee series campervans, de instapserie Fun en de iets luxere Select. Het basisvoertuig is de vertrouwde Fiat Ducato. Voor de hefdak campers worden Ford Custom’s gebruikt. Als isolatie wordt XHP toegepast dat koudebruggen voorkomt. De 25 mm dikke styrofoam vloerisolatie draagt bij aan een aangenaam binnenklimaat. Het bedrijf heeft enkele bijzondere indelingen zoals de Family Van met vijf zit- en slaapplaatsen (alkoofbed, stapelbedden achter en dinettebed zithoek).

CAMPERMODELLEN

De instapserie is de Dreamer Fun, herkenbaar aan z’n opbouwramen. Uitgevoerd in een moderne inrichting in Ikea-look en verkrijgbaar in vier indelingen, waaronder de Fun Camper Five. Die heeft een bijzondere indeling met een rondzit achterin en een hefbed voor – zo is het mogelijk om met vijf personen op stap te gaan. Verrassend is ook de Fun D62 met een Frans bed rechts achterin en een kleine hoekkeuken links in de camper. Nog zo’n pareltje in de Fun-serie is de D55 UP met hefdak in een exclusieve uitvoering. Dan volgt de Dreamer Select-serie. Die is luxer dan de Fun, met bijvoorbeeld inbouwramen, ronde vormen bij de kastdeurtjes en een uitgebreidere standaarduitrusting waaronder Remis-verduistering in de cabine. Ook is er meer keuze in bekledingsstoffen. De Fun- en Select-series zijn gebouwd op basis van een Peugeot Boxer en optioneel kun je kiezen voor de Ducato van Fiat. Een uitzondering hierop is de D51: een luxe campervan op Ford Transit. Compleet uitgerust met 170 pk dieselmotor en met automatische versnelling. Naast de Fun- en Select-serie is er ook nog een serie campervans onder de naam Cap, met hefdak op Ford-basis.

Meer info: www.dreamer-van.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.