Dreamers campers

Dreamer uit Mayenne (Frankrijk) startte in 2003 en behoort sinds 2014 tot de Rapido-groep. Binnen deze groep is veel know-how over buscampers aanwezig, want ook de merken Westfalia en Campereve zijn onderdeel van datzelfde Rapido-concern.

Je kunt kiezen uit twee series buscampers, de instapserie Fun en de iets luxere Select. Het basisvoertuig is de vertrouwde Fiat Ducato. Voor de hefdak campers worden Ford Custom’s gebruikt. Als isolatie wordt XHP toegepast die koudebruggen voorkomt. De 25 mm dikke styrofoam vloerisolatie draagt bij aan een aangenaam binnenklimaat. Het bedrijf heeft enkele bijzondere indelingen zoals de Family Van met vijf zit- en slaapplaatsen (alkoofbed, stapelbedden achter en dinettebed zithoek).

CAMPERMODELLEN
De instapserie is de Dreamer Fun, herkenbaar aan z’n opbouwramen. Uitgevoerd in een moderne inrichting in Ikea-look en verkrijgbaar in vijf indelingen. De Dreamer Select is luxer dan de Fun, met bijvoorbeeld inbouwramen, ronde vormen bij de kastdeurtjes en een uitgebreidere standaarduitrusting waaronder Remis-verduistering in de cabine. Ook is er meer keuze in bekledingsstoffen. De Fun-serie heeft met de Camper Five een bijzondere indeling met een rondzit achterin en een hefbed voor – zo is het mogelijk om met vijf personen op stap te gaan. Verrassend is de D62 met een Frans bed rechts achterin en een kleine hoekkeuken links in de camper. De Fun- en Select-serie zijn gebouwd op basis van een Fiat Ducato. De Cap-serie is een camper met een hefdak op Ford-basis. Nieuw in 2021 is de D43 Up Addict, een kleine wagen op Fiat Ducato met een extra bed boven op het dak van de camper. Dit slaaphefdak bereik je via een binnentrap in de zitgroep. Opvallend is z’n felrode kleur en de cabine heeft een mooi panoramadakluik. Dan de D60, een buscamper voor de sportieveling: onder het hefbed achterin is ruimte voor de motor, twee mountainbikes, een scooter of andere sportattributen. In plaats van al die bagage kun je ook met meer personen op vakantie: dan laat je het hefbed tot halverwege zakken en maak eronder een tweede bed.

Meer info: www.dreamer-van.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Recent Posts
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!