Dreamers campers

Dreamer uit Mayenne (Frankrijk) startte in 2003 en behoort sinds 2014 tot de Rapido-groep. Binnen deze groep is veel know-how over campervans aanwezig, want ook de merken Westfalia en Campereve zijn onderdeel van datzelfde Rapido-concern.

Je kunt kiezen uit twee series campervans, de instapserie Fun en de iets luxere Select. Het basisvoertuig is de vertrouwde Fiat Ducato. Voor de hefdak campers worden Ford Custom’s gebruikt. Als isolatie wordt XHP toegepast dat koudebruggen voorkomt. De 25 mm dikke styrofoam vloerisolatie draagt bij aan een aangenaam binnenklimaat. Het bedrijf heeft enkele bijzondere indelingen zoals de Family Van met vijf zit- en slaapplaatsen (alkoofbed, stapelbedden achter en dinettebed zithoek).

CAMPERMODELLEN

De instapserie is de Dreamer Fun, herkenbaar aan z’n opbouwramen. Uitgevoerd in een moderne inrichting in Ikea-look en verkrijgbaar in vijf indelingen. De Dreamer Select is luxer dan de Fun, met bijvoorbeeld inbouwramen, ronde vormen bij de kastdeurtjes en een uitgebreidere standaarduitrusting waaronder Remis-verduistering in de cabine. Ook is er meer keuze in bekledingsstoffen. De Fun-serie heeft met de Camper Five een bijzondere indeling met een rondzit achterin en een hefbed voor – zo is het mogelijk om met vijf personen op stap te gaan. Verrassend is de D62 met een Frans bed rechts achterin en een kleine hoekkeuken links in de camper. Nieuw in de Fun serie in 2022 is de D55 UP met hefdak in een exclusieve uitvoering. De Fun- en Select-serie zijn gebouwd op basis van een Fiat Ducato. De Cap-serie is een camper met een hefdak op Ford-basis. Bijzonder is de D43 Up Addict, een kleine wagen op Fiat Ducato met een extra bed boven op het dak. Dit slaaphefdak bereik je via een binnentrap in de zitgroep. Dan de D60, een campervan voor de sportieveling: onder het hefbed achterin is ruimte voor de motor, twee mountainbikes, een scooter of andere sportattributen. In plaats van al die bagage kun je ook met meer personen op vakantie: dan laat je het hefbed tot halverwege zakken en maak je daaronder een tweede bed.

Meer info: www.dreamer-van.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu