Elnagh campers

De eerste Elnagh-campers stammen uit Milaan en zagen zo’n 66 jaar geleden het levenslicht. Wie goed kijkt ziet een slang in het logo – een bekend Milanees symbool. De productie is inmiddels verplaatst naar Poggibonsi in Toscane, maar de Milanese afkomst houden de camperbouwers zo in ere.

Elnagh

In 2000 startten ze een samenwerking met de merken McLouis en Mobilvetta onder de naam Società Europea Autocaravan, De productielocatie van SEA werd Poggibonsi. Eind 2012 ging SEA op in de Trigano-groep, een aan de beurs in Parijs genoteerd bedrijf. SEA produceerde toen ongeveer 3.200 campers van de merken McLouis, Elnagh en Mobilvetta, met een omzet van 130 miljoen euro. Ook zij profiteren momenteel van de aantrekkende markt.

Elnagh

CAMPERMODELLEN

De instapserie van Elnagh is de Baron, met drie halfintegralen voor een concurrerende prijs. Er is  keuze uit drie bekende indelingen: dwarsbed, lengtebedden of een queensbed. Daarnaast is er een Baron-alkoofserie, eveneens met keuze uit drie indelingen. Vervolgens komen we bij de Loft-serie: de T-Loft is een halfintegraal met een hefbed boven de cabine bij elk van de vier indelingen. De integraalcamper Magnum is terug bij Elnagh, een designcamper die leverbaar is met vier verschillende indelingen, waaronder twee met enkele bedden.

Meer info: www.elnagh.com
Klik hier voor de dealerlocator

Recent Posts