Elnagh campers

De eerste Elnagh-campers zien zo’n 66 jaar geleden het levenslicht, in Milaan. Wie goed kijkt ziet een slang in het logo – een bekend Milanees symbool. De productie is inmiddels verplaatst naar Poggibonsi in Toscane, maar de Milanese afkomst houden de camperbouwers in ere.

In 2000 start Elnagh een samenwerking met de merken McLouis en Mobilvetta, onder de naam Società Europea Autocaravan. De productielocatie van SEA wordt Poggibonsi. Eind 2012 gaat SEA op in de Trigano-groep, een aan de beurs in Parijs genoteerd bedrijf. SEA produceert op dat moment jaarlijks zo’n 3.200 campers met een totale omzet van 130 miljoen euro.

CAMPERMODELLEN

De instapper van Elnagh is de Baron, een alkoofserie met drie indelingen en door het aantal slaapplaatsen én de concurrerende prijs zeer geschikt als familiewagen. Daarnaast is er een Baron halfintegraal, met keuze uit zes indelingen met óf een tweepersoons dwarsbed, óf twee enkele bedden in de lengterichting van de camper óf een zogenaamd queensbed waarbij je aan beide zijden van het bed kunt in- en uitstappen. Optioneel is het hefbed boven de dinette, zodat je ook met vier personen op vakantie kunt. Na de Baron komen we bij de Loft-serie: de T-Loft is een halfintegraal met standaard een hefbed boven de cabine bij elk van de vijf indelingen. De integraalcamper Magnum van Elnagh is een designcamper die leverbaar is met drie verschillende indelingen, waaronder twee met enkele bedden en een indeling met een queensbed. Om het modellenprogramma compleet te maken is er bij Elnagh ook nog een serie campervans waarbij er keuze is uit negen verschillende uitvoeringen.

Meer info: www.elnagh.com
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.