Etrusco campers

Erbij zijn terwijl het leven de prachtigste verhalen schrijft. Om met volle teugen te genieten van de grote en kleine geneugten van het leven. Spontaniteit, genieten van elk moment, de ervaring van het unieke gevoel van vrijheid, wat je enkel ervaart als je je volkomen overlevert aan de schoonheid van het moment. Dat is reizen met Etrusco.

startseite_teilintegriert_modell_01

Als merk van de Erwin Hymer Group zijn kwaliteit en service stevig in het DNA van Etrusco verankerd. Om het leven te omarmen, ervan te genieten en van elke seconde te profiteren, is er behoefte aan betrouwbaarheid en het vertrouwen, dat aan alles werd gedacht.

De voertuigen stralen niet toevallig Italiaanse charme uit: in elk ervan zit een stukje Italië. De Etrusco fabriek bevindt zich namelijk midden in Toscane – een plaats die heel wat mensen enkel als vakantiebestemming kennen. Daar, in Italië, werken creatieve teams met designers, ingenieurs en technici concepten uit met slechts één doel: moderne campers met Italiaanse charme ontwerpen voor trendbewuste reizigers die op zoek gaan naar plezier, afwisseling en iets buitengewoons.

tartseite-etrusco-campervan-etrusco_copy

CAMPERMODELLEN

Etrusco biedt allerlei verschillende campermodellen aan, namelijk:

  • Urban Camper:  UC-model Renault
  • Buscamper: CV-modellen Fiat, Ford & 4×4
  • Van: V-model Ford & Renault
  • Halfintegralen: T-model Ford & Fiat
  • Alkoof: A-model Fiat
  • Integralen: I-model Fiat

 

Lees meer en vind de details van de campermodellen op: https://www.etrusco.com/nl/nl

Klik hier voor de dealerlocator