Eura Mobil campers

Eura Mobil, opgericht in 1959, zetelt tussen de wijngaarden in het Duitse Sprendlingen. Sinds 1983 richt het merk zich uitsluitend op de bouw van campers en vanaf 2005 valt Eura Mobil onder de vlag van de Franse Trigano groep.

Alle Eura Mobil campers bezitten een GFK (met glasvezel versterkte) opbouw en dubbele bodem. Al ruim tien jaar dankt de fabrikant z’n faam aan de gedegen hout- en schroefvrije opbouw.  Bij een eventuele lekkage kan er dus niets gaan rotten. Overtuigd van dit concept biedt de fabrikant tien jaar waterdichtheidsgarantie. De GFK-sandwichopbouw is verlijmd in een aluminium frame. Verder geven aluminium steunen stevigheid aan de elf centimeter hoge, verwarmbare dubbele bodem die ook van binnenuit goed bereikbaar is. Zo’n dubbele bodem maakt de campers extra winterproof.

CAMPERMODELLEN
Met ingang van modeljaar 2022 zet ook Eura Mobil in op de campervans (drie indelingen), met veel aandacht voor design en een goede standaarduitrusting. De alkoofcampers heten bij Eura Mobil Activa One: een instap-alkoof met vijf indelingen die je gerust een klassieke familiecamper kunt noemen. Dan volgt de Profila, bestaande uit de Profila T halfintegraal met negen indelingen, en de Profila RS halfintegraal met hefbed boven de dinette (negen indelingen). Bij de integraalcampers start Eura Mobil met de Integra Line, leverbaar in negen indelingen met lengtes van 6,50 tot 7,41 meter en een hoogte van 2,88 meter. De Integra Line 695 ET maakt net als de 730 EF z’n debuut in modeljaar 2022. De 695 ET heeft alleen een hefbed voor, een natte cel achterin en heel veel leefruimte. Het vlaggenschip bij de integraals is de Integra, die na jaren van afwezigheid in 2017 z’n comeback maakte. Compleet gerestyled en met keuze uit zeven indelingen. Datzelfde vlaggenschip is ook als halfintegraal beschikbaar en heet dan Contura, met hetzelfde interieur als de Integra. Verkrijgbaar in vier indelingen en keuze uit een Fiat of Mercedes met ALKO chassis. In modeljaar 2022 is de Contura in vier indelingen leverbaar.

Meer info: www.eura-mobil.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu