Eura Mobil campers

Eura Mobil, opgericht in 1959, zetelt tussen de wijngaarden in het Duitse Sprendlingen. Sinds 1983 richt het merk zich uitsluitend op de bouw van campers en vanaf 2005 valt Eura Mobil onder de vlag van de Franse Trigano groep.

Alle Eura Mobil campers bezitten een GFK (met glasvezel versterkte) opbouw en dubbele bodem. Al ruim tien jaar dankt de fabrikant z’n faam aan de gedegen hout- en schroefvrije opbouw.  Bij een eventuele lekkage kan er dus niets gaan rotten. Overtuigd van dit concept biedt de fabrikant tien jaar waterdichtheidsgarantie. De GFK-sandwichopbouw is verlijmd in een aluminium frame. Verder geven aluminium steunen stevigheid aan de elf centimeter hoge, verwarmbare dubbele bodem die ook van binnenuit goed bereikbaar is. Zo’n dubbele bodem maakt de campers extra winterproof.

CAMPERMODELLEN
De Activa One is een instap-alkoofserie. Met vijf indelingen kun je ‘m gerust een klassieke familiecamper noemen. Dan volgt de Profila, bestaande uit de Profila T halfintegraal met zeven indelingen, en de Profila RS halfintegraal met hefbed boven de dinette (acht indelingen). Bij de integraalcampers start Eura Mobil met de Integra Line, leverbaar in tien indelingen met lengtes van 6,50 tot 7,41 meter en een hoogte van 2,88 meter. De Integra Line 660 EB maakt z’n debuut als opvolger van de Integra Line 655 EB. Deze integraal met enkele bedden blijft net onder de zeven meter. Het vlaggenschip bij de integraals is de Integra, die na jaren van afwezigheid in 2017 z’n comeback maakte. Compleet gerestyled en met keuze uit zeven indelingen. De Contura is vanaf modeljaar 2020 ook terug van weggeweest: een luxe halfintegraal met hetzelfde interieur als de Integra. Verkrijgbaar in vier indelingen en gebouwd op Fiat met AL-KO chassis. In modeljaar 2021 is de Contura in drie indelingen ook leverbaar op de voorwielaangedreven Mercedes Sprinter met AL-KO chassis.

Meer info: www.eura-mobil.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Recent Posts
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!