Eura Mobil campers

Eura Mobil, opgericht in 1959, zetelt tussen de wijngaarden in het Duitse Sprendlingen. Sinds 1983 richt het merk zich uitsluitend op de bouw van campers en vanaf 2005 valt Eura Mobil onder de vlag van de Franse Trigano groep.

Alle Eura Mobil campers bezitten een GFK (met glasvezel versterkte) opbouw en dubbele bodem. Al ruim tien jaar dankt de fabrikant z’n faam aan de gedegen hout- en schroefvrije opbouw.  Bij een eventuele lekkage kan er dus niets gaan rotten. Overtuigd van dit concept biedt de fabrikant tien jaar waterdichtheidsgarantie. De GFK-sandwichopbouw is verlijmd in een aluminium frame. Verder geven aluminium steunen stevigheid aan de elf centimeter hoge, verwarmbare dubbele bodem die ook van binnenuit goed bereikbaar is. Zo’n dubbele bodem maakt de campers extra winterproof.

CAMPERMODELLEN
De Activa One is een instap-alkoofserie, vooral geliefd in de verhuurbranche. Met vijf indelingen kun je ‘m gerust een klassieke familiecamper noemen. In 2020 heeft deze serie totaal nieuw interieur gekregen. Dan volgt de Profila, bestaande uit de Profila T halfintegraal met zeven indelingen, en de Profila RS halfintegraal met hefbed boven de dinette (acht indelingen). Bij de integraals starten we met de Integra Line, leverbaar in tien indelingen met lengtes van 6.50 tot 7.41 meter bij 2.88 meter hoogte. Het vlaggenschip bij de integraals van Eura Mobil is de Integra, die in 2017 een comeback maakte, na jaren van afwezigheid. Totaal gerestyled en met keuze uit zeven indelingen. De Contura is vanaf modeljaar 2020 ook terug van weggeweest: een luxe halfintegraal met hetzelfde interieur als de Integra. Verkrijgbaar in vier indelingen en gebouwd op Fiat met AL-KO chassis. In 2020 wordt hij ook leverbaar op de voorwielaangedreven Mercedes Sprinter met AL-KO chassis.

Meer info: www.eura-mobil.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Recent Posts