Eura Mobil campers

Eura Mobil, opgericht in 1959, zetelt tussen de wijngaarden in het Duitse Sprendlingen. Sinds 1983 richt het merk zich uitsluitend op de bouw van campers en vanaf 2005 valt Eura Mobil onder de vlag van de Franse Trigano-groep.

Alle Eura Mobil campers bezitten een GFK (met glasvezel versterkte) opbouw en dubbele bodem. Al ruim tien jaar dankt de fabrikant z’n faam aan de gedegen hout- en schroefvrije opbouw. Overtuigd van dit concept biedt de fabrikant tien jaar waterdichtheidsgarantie. De GFK-sandwichopbouw is verlijmd in een aluminium frame. Verder geven aluminium steunen stevigheid aan de elf centimeter hoge, verwarmbare dubbele bodem die ook van binnenuit goed bereikbaar is. Zo’n dubbele bodem maakt de campers extra winterproof.

CAMPERMODELLEN

Ook Eura Mobil zet in op de campervans, met drie indelingen en veel aandacht voor design en een goede standaarduitrusting. Dan volgt de Activa One: een instapserie alkoofcampers die je gerust een klassieke familiecamper kunt noemen – hij is er met vijf indelingen tot maximaal zeven slaapplaatsen. Dan volgt de Profila-serie, bestaande uit de Profila T halfintegraal met negen indelingen, en de Profila RS halfintegraal met hefbed boven de dinette die ook in negen indelingen leverbaar is. De Profila is ook leverbaar op Mercedes-chassis in twee indelingen. Bij de integraalcampers start Eura Mobil met de Integra Line, leverbaar in negen indelingen met lengtes van 6,50 tot 7,41 meter en een hoogte van 2,88 meter. Een bijzonder model is de Integra Line 695 ET met alleen een hefbed in de cabine en een natte cel achterin – dat levert heel veel leefruimte op. Het vlaggenschip bij de integraalcampers is de Integra met keuze uit zeven indelingen. Deze luxe integraalserie heeft een zusje gekregen: de Contura-halfintegraal met hetzelfde interieur als z’n luxe Integra-broertjes. Verkrijgbaar in vier indelingen en keuze uit een Fiat of Mercedes met AL-KO chassis.

Meer info: www.eura-mobil.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.