Hymercar campervans

De Caravano is de eerste campervan die Erwin Hymer in 1961 bedenkt. Aan het brein van deze pionier ontspruiten nog veel meer varianten, waaronder de grotere halfintegraals en integraalcampers. De campervans worden tegenwoordig onder de naam HymerCar aangeboden.

De Hymer Grand Canyon S CrossOver: een 4×4 op Mercedes.

In het Duitse Bad Waldsee rollen de campervans uit dezelfde productiehallen waar ook de grotere broers worden gebouwd. De modellen van HymerCar zijn zowel beschikbaar op Fiat Ducato als op Mercedes Sprinter.

Hymer Free 600 op Fiat Ducato.

CAMPERMODELLEN

De HymerCar campervans op Fiat Ducato zijn de Grand Canyon, Ayers Rock, Yellowstone en Yosemite, stuk voor stuk voorzien van een badkamer, met toilet en douchemogelijkheid. Optioneel is het hefdak: dat maakt deze campervans geschikt om met vier personen te reizen. Recent is de Free toegevoegd, verkrijgbaar in drie indelingen met als basis de Fiat Ducato. De Free S 600 heeft de Mercedes Sprinter als basis en dat geldt ook voor de Grand Canyon S. De Hymer Free S Blue Evolotion is een special in het blauw. Hymer kiest steeds vaker voor de Sprinter als basisvoertuig omdat dat beter aansluit bij hun visie als premiummerk. De Grand Canyon S CrossOver met vierwielaandrijving is ook zo’n special met een avontuurlijke uitstraling.

Meer info: www.hymercar.com/nl
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.