Hymercar buscampers

De Caravano is de eerste buscamper die Erwin Hymer in 1961 bedenkt. Aan het brein van deze pionier ontspruiten nog veel meer varianten, waaronder de grotere halfintegraals en integraalcampers. De buscampers worden tegenwoordig onder de naam HymerCar aangeboden.

In het Duitse Bad Waldsee rollen de buscampers uit dezelfde productiehallen waar ook de grotere broers worden gebouwd. De modellen van HymerCar zijn zowel beschikbaar op Fiat Ducato als op Mercedes Sprinter.

CAMPERMODELLEN
De HymerCar buscampers starten met de Camper Vans op Fiat Ducato: de Grand Canyon, Ayers Rock, Yellowstone en Yosemite. Deze buscampers zijn voorzien van een badkamer, met douche en toiletgelegenheid. Optioneel is het hefdak: dat maakt deze buscampers geschikt om met vier personen te reizen. Dan komt de Sydney, een supercompacte reiswagen van net onder de vijf meter, op basis van de Fiat Ducato. Door het hefdak ontstaat een stahoogte van 2,65 meter. Bijzonder aan de Sydney is dat de badkamer ontbreekt. Hier is gekozen voor flexibel concept met 3, 4 of zelfs 5 zitplaatsen. Door de uitneembare meubels kun je de bagagemogelijkheden vergroten. In het hefdak is een riant slaapgedeelte te vinden. De Free is de instapserie van Hymercar, verkrijgbaar in drie indelingen met als basis de Fiat Ducato. De Free S 600 heeft de Mercedes Sprinter als basis en dat geldt ook voor de Grand Canyon S. De Duo Car S is de nieuwste telg van Hymercar, op basis van de Mercedes. Hymer kiest steeds vaker voor de Sprinter als basisvoertuig omdat dat beter aansluit bij hun visie als premiummerk. In 2021 is de Hymer Free 540 de kleinste buscamper en die is nu ook verkrijgbaar als ‘Blue Evolution’-uitvoering met een tweekleurig design in Storm Blue Metallic. Samen met het zwarte hefdak is deze compacte buscamper een fraaie verschijning.

Meer info: www.hymercar.com/nl
Klik hier voor de dealerlocator

Recent Posts
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!