Itineo campers

Het handelsmerk van Itineo, een betaalbare integraal, is ontsproten aan het brein van de heer Rousseau, de eigenaar van de Rapido-groep. Zijn droom, de integraal toegankelijker maken voor een groot publiek, werd de basisfilosofie van z’n jongste merk.

In 2007 rolden de eerste modellen van de band, voorzien van een polyester opbouw. Aan het nogal hoekige design moest vervolgens nog flink worden gesleuteld. Wel was er veel waardering voor het ruimtelijke gevoel en interieurdesign. Ook de originele familie-indelingen werden goed ontvangen. In 2010 volgde een restyling en met de laatste upgrade voor 2018 staat er een moderne integrale instapcamper. Sinds kort zijn de campers ook als halfintegraal verkrijgbaar, uiteraard met dezelfde basisfilosofie. Itineo komt uit de Rapido fabriek in Mayenne (Frankrijk); per jaar rollen er zo’n vierhonderd campers de fabriek uit.

CAMPERMODELLEN
Van de Itineo-integraal zijn er totaal tien indelingen en er zijn drie series. De Nomad FC 650 is een bijzonder type, met alleen een hefbed aan de voorzijde. Dan volgt de Cosy in drie indelingen, waarvan twee met stapelbed achterin op een lengte van zeven meter. De Cosy MC 700 heeft een queensbed rechts achterin. Als laatste zien we de Traveller-serie, met een lengte van 7.43 meter en verkrijgbaar in zes indelingen. De integraalcampers staan allemaal op een Fiat Ducato-chassis. De indelingen met een stapelbed achterin zijn leuke familiewagens – de SLB740 is hier een mooi voorbeeld van, met achterin een aparte kinderkamer. De indeling RC 740 heeft een badkamer over de gehele achterzijde en een queensbed dwars daarvoor.

Meer info: www.itineo-camper.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Recent Posts
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!