Itineo campers

Het handelsmerk van Itineo, een betaalbare integraal, is ontsproten aan het brein van de heer Rousseau, de eigenaar van de Rapido-groep. Zijn droom, de integraal toegankelijker maken voor een groot publiek, werd de basisfilosofie van z’n jongste merk.

In 2007 rolden de eerste modellen van de band, voorzien van een polyester opbouw. Aan het nogal hoekige design moest vervolgens nog flink worden gesleuteld. Wel was er veel waardering voor het ruimtelijke gevoel en interieurdesign. Ook de originele familie-indelingen werden goed ontvangen. Sinds kort zijn de campers ook als halfintegraal verkrijgbaar, uiteraard met dezelfde basisfilosofie. Itineo komt uit de Rapido fabriek in Mayenne (Frankrijk); per jaar rollen er zo’n vierhonderd campers de fabriek uit.

CAMPERMODELLEN

Bij Itineo is er keuze uit drie camperseries. we beginnen met de Nomad, een compacte integraal in drie indelingen met een breedte van 2.20 meter. De Nomad CS 660 is een bijzonder model, met een kinderverblijf achterin. Dan volgt de halfintegrale Cosy die de Peugeot Boxer als basisvoertuig heeft en beschikbaar is in drie indelingen. Waaronder de Cosy PC 640 met een stapelbed achterin, op een lengte van slechts 6,36 meter. Als laatste zien we de integraalserie Traveller, verkrijgbaar in vier indelingen. Er is er eentje van 6,96 meter lengte – de andere drie zijn 7,42 meter lang. De integraalcampers staan allemaal op een Fiat Ducato-chassis. De Traveller SLB740 is een leuke familiewagen met achterin een aparte kinderkamer. Voor diverse campers is een luxere ‘Spirit Edition’- uitvoering verkrijgbaar.

Meer info: www.itineo-camper.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.