Itineo campers

Het handelsmerk van Itineo, een betaalbare integraal, is ontsproten aan het brein van de heer Rousseau, de eigenaar van de Rapido-groep. Zijn droom, de integraal toegankelijker maken voor een groot publiek, werd de basisfilosofie van z’n jongste merk.

In 2007 rolden de eerste modellen van de band, voorzien van een polyester opbouw. Aan het nogal hoekige design moest vervolgens nog flink worden gesleuteld. Wel was er veel waardering voor het ruimtelijke gevoel en interieurdesign. Ook de originele familie-indelingen werden goed ontvangen. Sinds kort zijn de campers ook als halfintegraal verkrijgbaar, uiteraard met dezelfde basisfilosofie. Itineo komt uit de Rapido fabriek in Mayenne (Frankrijk); per jaar rollen er zo’n vierhonderd campers de fabriek uit.

CAMPERMODELLEN

Bij Itineo starten we met de Nomad, een compacte integraal, leverbaar in drie indelingen met een breedte van 2.20 meter. De Nomad CS 660 is een bijzonder indeling, met een kinderverblijf achterin. Dan volgt de halfintegraalcamper Cosy in vier indelingen, waarvan de PC 640 een stapelbed achterin heeft op een lengte van 6,36 meter. De Cosy OM 740 heeft een queensbed rechts achterin. Als laatste zien we de Traveller-serie: integraalcampers verkrijgbaar in zeven indelingen. Drie stuks met een lengte van 6,96 meter, de andere vier zijn 7,42 meter lang. De integraalcampers staan allemaal op een Fiat Ducato-chassis. De indelingen met een stapelbed achterin zijn leuke familiewagens – de SLB740 is hier een mooi voorbeeld van, met achterin een aparte kinderkamer. De indeling RC 740 heeft een badkamer over de gehele achterzijde en een queensbed dwars daarvoor.

Meer info: www.itineo-camper.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu