Malibu campers

Malibu is het tweede merk van camperbouwer Carthago. In 2013 start het merk aanvankelijk met campervans – een wedergeboorte, want in 1979 produceerde Carthago ook al kampeerbusjes onder die naam. In 2015 breidt Malibu uit met integraal- en halfintegraalcampers, waarin veel Carthago-techniek is terug te vinden.

Malibu-campers zijn wat minder luxueus uitgevoerd dan Carthago’s en hebben qua interieur een modernere uitstraling dan grote broer Carthago, waarvan de campers een wat meer klassieke styling hebben. Overeenkomsten zijn de verwarmbare dubbele bodem en de geïsoleerde, houtvrije constructie. Malibu bouwt de campers in het Sloveense Odranci en heeft in heel Europa een eigen dealernetwerk. Malibu bouwt uitsluitend op Fiat Ducato-chassis en biedt 10 jaar waterdichtheidsgarantie.

CAMPERMODELLEN

De campervans – Malibu Van – zijn verkrijgbaar in drie opbouwlengtes met in totaal zeventien uitvoeringen. Ze hebben slimme opbergoplossingen en een badkamer waarin douche en toilet op een bijzondere manier zijn gecombineerd. Daarnaast zijn er diverse Charming-uitvoeringen van de Malibu Van: de topmodellen van de Malibu campervans. Dan volgt de Generation M van Malibu campers. Die gaan modeljaar 2022 in met een breed assortiment van acht integraalcampers en zeven halfintegraals (waarvan de meeste met optioneel hefbed) tussen 6,66 en 7,50 meter. Er zijn ook compacte kitchenettes en ruime hoekkeukens en badkamers beschikbaar in de diverse indelingen, van de combinatiebadkamer tot de ruime badkamer met gescheiden douche en toilet. Het platform waarop alle Malibu campers worden gebouwd, is de Fiat Ducato. Alle campers hebben een dubbele bodem met van buitenaf bereikbare bagagecompartimenten met daarin plaats voor de watertanks en de technische installaties.

Meer info: www.malibu-carthago.com
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu