Mc Louis CAMPERS

Z’n sterke prijs-kwaliteitverhouding maakt McLouis tot een goed verkopend merk binnen Europa. Vooral de basisuitrusting is bij McLouis dik in orde. De campers worden gebouwd in Toscane, waar meerdere camperfabrikanten zich hebben gevestigd.

De Italiaanse Pierluigi Alinari start in 2000 het merk McLouis nadat hij al geruime tijd ervaring opdeed bij diverse caravan- en camperfabrikanten. Eind 2000 verkoopt hij McLouis aan de investeringsgroep SEA, waar hij vervolgens de functie van vicepresident zal bekleden. Door zijn leiding floreert de SEA-groep en in 2005, op z’n zeventigste, trekt Alinari zich terug als bedrijfsleider. Onder de SEA-groep vallen de merken Elnagh, Mobilvetta en Mc Louis. Sinds januari 2013 is SEA onderdeel van de grote Trigano-familie. De moderne camperfabriek waar de McLouis-campers van de band rollen staat in Poggibonsi (Italië): de Toscaanse regio die ook wel bekend staat als ‘Camper Valley’, omdat meer camperfabrikanten daar zijn gevestigd.

CAMPERMODELLEN
De MC4 is de halfintegraal-serie van McLouis en omvat drie series: de MC4-200 (tien indelingen), de MC4-300 (dertien varianten) en de MC4-800 die in totaal in twaalf indelingen verkrijgbaar is. De 800-serie heeft een hoger standaard uitrustingsniveau en een hefbed boven de dinette. Onder de naam Glamys 200 wordt een alkoofcamper geproduceerd die verkrijgbaar is in vijf indelingen. De campervans van McLouis heten Menfys en zijn in drie uitvoeringen leverbaar. De Menfys 3 in twee indelingen, de Menfys S Line in zeven indelingen en de Menfys Prestige in vijf verschillende indelingen. Het topmodel van de Italiaanse fabrikant is de integraalcamper Nevis, met keuze uit twee uitvoeringen: de Nevis 300 en de Nevis 800. De 300-serie heeft net als de 800-serie zeven indelingen. De 800-serie is de toprange van McLouis, met een luxueus Italiaans design. Alle campers van McLouis worden gebouwd op Fiat Ducato-chassis.

Meer info: www.mclouiscamper.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.