Niesmann + Bischoff campers

Niesmann + Bischoff is een topmerk in de premiumklasse. Sinds 1996 is de camperbouwer onderdeel van de Erwin Hymer Group, daarvoor was het in handen van het Amerikaanse Fleetwood Enterprises – een beroemd campermerk in de Verenigde Staten. De roots van Niesmann + Bischoff gaan terug tot 1955, toen Elfriede en Hugo Niesmann hun caravandealerbedrijf stichtten.

Niesmann en Bischoff - Flair

In 1975 startte het bedrijf met de import van overzeese campers. Geïnspireerd door dat succes ontwikkelt ‘Ni+Bi’ de Clou: een opvallende alkoofcamper die al snel beroemd werd. Nadat Fleetwood in 1992 eigenaar werd, verhuisde de productie naar Polch (Eifel/Duitsland) en daar komen nog steeds alle campermodellen vandaan. Onder de vleugels van de Erwin Hymer Group ontwikkelde Niesmann + Bischoff zich verder. Een bijzonderheid uit het huidige modellengamma is de Flair, die vanaf bouwjaar 2018 over twee airbags in de cabine beschikt – een zeldzaamheid onder Liners.

Niesmann en Bischoff

CAMPERMODELLEN

‘De eerste Liner onder de halfintegralen’. Zo wordt de Smove ook wel genoemd. Ni+Bi slaagt erin een luxe halfintegraal te ontwikkelen met een totaal eigen gezicht. Verkrijgbaar in twee lengtes en vier indelingen, met twee aparte bedden of een groot dwarsbed achterin. Bij de integraalcampers zien we de Arto in de showrooms, beschikbaar in maar liefst 13 indelingen. De campers zijn stuk voor stuk gebouwd op Fiat Ducato met AL-KO chassis. Het topmodel bij Niesmann + Bischoff is de Flair, een premium Liner gebouwd op een in Nederland gemodificeerd Iveco Daily chassis. Met standaard airbags voor bestuurder en passagier, gordelspanners en ESP. Deze Liner is te bestellen in tien indelingen.

Meer info: www.niesmannbischoff.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Recommended Posts