PLA campers

PLA is een vrij nieuw merk in de camperbranche: de fabriek in Colle di Val d’Elsa, in het hart van Toscane, startte pas in 2010 met de productie van PLA-campers.

PLA Mister

Colle di Val d’Elsa staat bekend als ‘Caravan Valley’ want in dit gebied zijn meerdere camperfabrieken gevestigd. PLA, onderdeel Rapido-groep, dankt z’n naam aan oprichter Pier Luigi Alinari, geen groentje in de camperbranche want hij deed al sinds 1970 ervaring op bij diverse camperfabrikanten. Niet verwonderlijk dus dat zijn passie voor campers resulteerde in een complete lijn origineel ogende campers. Echte familiewagens, want het merendeel bezit vijf zit- en slaapplaatsen. Het bedrijf valt onder het instapsegment, niet alleen qua uitvoering maar ook qua prijs. Opvallend is het gebruikte chassis: alle wagens staan op een Citroen Jumper met een polyester opbouw.

PLA 2

CAMPERMODELLEN

De Happy is de instapserie van PLA, met vier halfintegralen en vier alkoofcampers. De halfintegraalcampers hebben keuze uit twee modellen met enkele bedden en twee indelingen met een queensbed. Bij de alkoven heb je keuze in 5.95 meter lengte of 6.95 meter. Model 435 is een forse wagen waarmee je met maar liefst zeven personen op vakantie kunt. Zowel qua goedgekeurde zitplaatsen – met veiligheidsgordels – als qua slaapplekken.

Meer info: www.placampers.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Recent Posts