Roller team campers

Roller Team is sinds 1999 onderdeel van de Trigano Group, maar het merk bestaat al veel langer. De campers worden met veertig jaar ervaring geproduceerd in het Italiaanse Gimignano (Toscane).

De Roller Team campers worden gebouwd op zowel Ford- als Fiat-chassis. Voor de wanden gebruikt de fabrikant het zogenaamde Extreme Protection System (EXPS): styrofoam platen en kunststof spanten. De vloer heeft een dikte van 75 mm en is aan de onderzijde versterkt met glasfiber. Prototypes ondergaan allereerst een uitvoerige test waarbij ze duizenden kilometers worden getest en vervolgens honderden uren regen moeten trotseren in speciale watercabines. Roller Team geeft 6 jaar fabrieksgarantie op hun campers. De campervans van Roller Team worden elders geproduceerd: in Sevel, de campervanfabriek van Trigano.

Roller Team IT

CAMPERMODELLEN

De Auto Roller Kronos is een serie met zeven alkoven, elf halfintegraalcampers en vijftien halfintegralen met een hefbed boven de dinette. Deze instapserie is gebouwd op een Ford Transit-chassis. Dan komt de Zefiro-serie die is gebouwd op een Fiat Ducato. Er zijn elf halfintegraal-indelingen en liefst vijftien halfintegraal indelingen met hefbed boven de dinette. Er is ook een Zefiro integraalcamper waarbij je kunt kiezen uit twee wagens met enkele bedden en twee queensbedwagens, allemaal op Fiat Ducato. De meest luxe serie van Roller Team is de Granduca, met drie halfintegraalcampers met of zonder hefbed boven de dinette. De Granduca staat op een Fiat Ducato-chassis. Bij de campervans zien we de Livingstone die leverbaar is in vier indelingen. Gebouwd op Fiat Ducato in de gebruikelijke indelingen, op drie verschillende lengtes: 540, 600 en 640 cm. Roller Team levert de campervan in vier uitrustingniveaus: de Select, de Sport, de Sport Select en de Advance.

Meer info: www.rollerteam.nl/auto-roller/
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu