Roller team campers

Roller Team is sinds 1999 onderdeel van de Trigano Group, maar het merk bestaat al veel langer. De campers worden met veertig jaar ervaring geproduceerd in het Italiaanse Gimignano (Toscane).

De Roller Team campers worden gebouwd op zowel Ford- als Fiat-chassis. Voor de wanden gebruikt de fabrikant het zogenaamde Extreme Protection System (EXPS): styrofoam platen gecombineerd met kunststof spanten. De vloer heeft een dikte van 75 mm en is aan de onderzijde versterkt met glasfiber. Prototypes ondergaan allereerst een uitvoerige test waarbij ze duizenden kilometers worden getest en vervolgens honderden uren regen moeten trotseren in speciale watercabines. Roller Team geeft zes jaar fabrieksgarantie op hun campers. De campervans van Roller Team worden elders geproduceerd: in Sevel, de campervanfabriek van Trigano.

Roller Team IT

CAMPERMODELLEN

De Auto Roller Kronos is een serie met vijf alkoven, elf halfintegraalcampers met of zonder een hefbed boven de dinette. Deze instapserie is gebouwd op een Ford Transit-chassis. Dan komt de Zefiro-serie die is gebouwd op Fiat Ducato. Ook hier elf halfintegraal-indelingen met of zonder hefbed boven het woongedeelte. Er is ook een Zefiro integraalcamper waarbij je kunt kiezen uit twee wagens met enkele bedden en twee queensbedwagens, allemaal op Fiat Ducato. De meest luxe serie van Roller Team is de Granduca, met drie halfintegraalcampers met of zonder hefbed. Ook de Granduca wordt gebouwd op een Fiat Ducato-chassis. Bij de campervans zien we de Livingstone die leverbaar is in vier indelingen. Gebouwd op Fiat Ducato in de gebruikelijke indelingen, op drie verschillende lengtes: 540, 600 en 640 cm. Roller Team levert de campervan in drie uitrustingniveaus: de Livingstone, de Livingstone Sport, en de Livingstone Advance.

Meer info: www.rollerteam.nl/auto-roller/
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.