Roller team campers

Roller Team is sinds 1999 onderdeel van de Trigano Group, maar het merk bestaat al veel langer. De campers worden met veertig jaar ervaring geproduceerd in het Italiaanse Gimignano (Toscane).

De Roller Team campers worden gebouwd op zowel Ford- als Fiat-chassis. Voor de wanden gebruikt de fabrikant het zogenaamde Extreme Protection System (EXPS): styrofoam platen en kunststof spanten. De vloer heeft een dikte van 75 mm en is aan de onderzijde versterkt met glasfiber. Prototypes ondergaan allereerst een uitvoerige test waarbij ze duizenden kilometers worden getest en vervolgens honderden uren regen moeten trotseren in speciale watercabines. Roller Team geeft 6 jaar fabrieksgarantie op hun campers. De buscampers van Roller Team worden elders geproduceerd: in Sevel, de buscamperfabriek van Trigano.

Roller Team IT

CAMPERMODELLEN

De Auto Roller Kronos Ford is een serie met vijf alkoven en twaalf halfintegraalcampers, diverse met een hefbed boven de dinette. Deze serie is gebouwd op een Ford Transit-chassis. Dan is er de Kronos Fiat met dezelfde indeling alleen gebouwd op een Fiat-chassis. Er is ook een Kronos integraal serie op Fiat chassis met vier indelingen. Dan komt de Zefiro-serie, op Fiat Ducato-chassis. Er zijn vier alkoven en maar liefst twaalf halfintegraalindelingen waarvan de meerderheid met hefbed boven de dinette. Er is ook een Zefiro integraal waarbij je kunt kiezen uit een dwarsbed, drie indelingen met enkele bedden en twee queensbedwagens, allemaal op Fiat Ducato. De meest luxe serie van Roller Team is de Granduca, met twee alkoofindelingen en zeven halintegraalcampers met hefbed boven de dinette. De Granduca staat op een Fiat Ducato-chassis. Bij de buscampers zien we de Livingstone en de Livingstone Advance, leverbaar in zes indelingen.. Gebouwd op Fiat Ducato in de gebruikelijke indelingen, op drie verschillende lengtes: 540, 600 en 640 cm

 

Meer info: www.rollerteam.nl/auto-roller/
Klik hier voor de dealerlocator

Recent Posts