Silver caravans

Als Rapido in 2003 stopt met de productie van (hefdak)caravans neemt Trigano de matrijzen over. Onder de naam Silver by Trigano wordt de bouw van hefdakwagens voortgezet in de Raclet kampeerwagenfabriek.

Deze fabriek, in het Franse Mamers, ziet het licht in 1919 en is toegespitst op de fabricage van een breed assortiment kampeerproducten. Inmiddels produceert het bedrijf caravans met hefdak, onder de naam Trigano Silver. Het aanbod aan caravans bestaat uit de Trend-serie met polyester opbouw. De geringe hoogte bespaart niet alleen gewicht maar reduceert ook de luchtweerstand achter de auto. Voordeel: de Silver is zeer geschikt achter een kleinere caravantrekker.

De Silver Trend 442 met hefdak.

CARAVANMODELLEN

De Silver Trend-serie bestaat uit vier indelingen. De 350 en de 420 hebben een keuken achterin en een gecombineerde douche/toilet ruimte ernaast. De Trend 442 heeft enkele bedden aan de voorzijde. De Silver is makkelijk te trekken en te stallen door de geringe hoogte van nog geen twee meter. Om stahoogte te creëren heeft de Silver een groot hefdak, dus laag achter de auto met daardoor een lager brandstofgebruik.

Meer info: www.silver.camp/nl
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.