Silver caravans

Als Rapido in 2003 stopt met de productie van (hefdak)caravans neemt Trigano de matrijzen over. Onder de naam Silver by Trigano wordt de bouw van hefdakwagens voortgezet in de Raclet kampeerwagenfabriek.

Deze fabriek, in het Franse Mamers, ziet het licht in 1919 en is toegespitst op de fabricage van een breed assortiment kampeerproducten. Inmiddels produceert het bedrijf caravans met hefdak, onder de naam Trigano Silver. Het aanbod aan caravans bestaat uit twee series, de Trend- en Premium-modellen met polyester opbouw. De geringe hoogte bespaart niet alleen gewicht maar reduceert ook de luchtweerstand achter de auto. Voordeel: de Silver is zeer geschikt achter een kleinere caravantrekker.

CARAVANMODELLEN

Bij Silver begint bij de Trend-serie met vier indelingen, de 350 en de 420 hebben een keuken achterin en een gecombineerde douche/toilet ruimte ernaast. De Silver Evasion is een caravanserie met een opbouwlengte van 449 cm en drie indelingen. De Evasion is beter uitgerust dan de Trend serie, met onder andere combirollo’s, dubbele beglazing en sportieve aluminium wielen.

Meer info: www.silver.camp/nl
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu