Silver caravans

Als Rapido in 2003 stopt met de productie van (hefdak)caravans neemt Trigano de matrijzen over. Onder de naam Silver by Trigano wordt de bouw van hefdakwagens voortgezet in de Raclet kampeerwagenfabriek.

Deze fabriek, in het Franse Mamers, wordt in 1919 opgericht en is toegespitst op de fabricage van een breed assortiment kampeerproducten. Bij de Trigano Silver beschikken alle caravans over een hefdak. De kleine modellen uit de Mini-serie hebben canvas tentdoek, de grotere Trend- en Premium-modellen bezitten over polyester klapwanden. Alle Silver’s hebben een polyester opbouw en de geringe hoogte bespaart niet alleen gewicht maar reduceert ook de luchtweerstand achter de auto. Voordeel: de Silver is zeer geschikt achter een kleinere caravantrekker.

CARAVANMODELLEN
De Silver Mini Freestyle-serie start met de Mini 270, een ieniemienie-caravan met een deur aan de achterzijde. Een toilet ontbreekt maar door die achterdeur heb je wél de mogelijkheid om een scooter of lichte motorfiets mee te nemen op vakantie. Naast de Mini 270 is er een iets grotere variant, de Mini 290 (drie indelingen) met badkamer met toilet en wasbakje. De Silver Evasion is een caravanserie met twee lengten en twee indelingen. En tenslotte komen we bij de Evasion. Die caravan is niet alleen groter maar ook beter uitgerust, met onder andere combirollo’s, dubbele beglazing en sportieve aluminium velgen.

Meer info: www.silver.camp/nl
Klik hier voor de dealerlocator

Recent Posts
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!