Sun Living campers

Sun Living werd in 2008 als zustermerk van Adria gepresenteerd. Deze zogenaamde instapcampers kunnen, mede door goede prijskwaliteitsverhouding bijdragen aan gestage groei en merkbekendheid.

Sun Living

Eenvoud en innovatie – dat zijn de kenmerken van Sun Living, maar wel ‘made by Adria’. De campers komen uit een van de modernste camperfabrieken in Europa, in Novo Mestro (Slovenië). Voor modeljaar 2018 kreeg de complete serie campers een nieuw jasje en een opgefrist blauw logo. Samen met het lichte interieur staat er een trendy camper die ook jonge doelgroepen zal aanspreken. In het gerestylde interieur trekt vooral de ruimtebesparende rolwand van de toiletruimte de aandacht. Zo ontstaat meer loopruimte bij de keuken. Met de alkoofserie speelt Sun Living in op een verhoogde vraag naar campers met veel zit- en slaapplaatsen, voor grote, of samengestelde gezinnen. In het overzichtelijke programma van veertien modellen waarbij alleen de integraalcamper (nog) ontbreekt. Als basisvoertuig dient de Fiat Ducato met Euro 6 motor. Ook in de verhuurmarkt is Sun Living geliefd.

Sun Living

CAMPERMODELLEN

De buscampers bij Sun Living vind je bij de V-serie: kampeerbussen geschikt voor 2 tot 4 personen met verrassende interieuraccenten. Je kunt kiezen uit twee modellen; de V60SP met een lengte 5.99 m en de V65SL van 6.36 meter. De A-serie bestaat uit alkoofcampers in drie indelingen waaronder de A70DK: een gezinscamper net onder de zeven meter, waarin maar liefst zeven personen kunnen overnachten. Halfintegraalcampers vind je in de S-serie: vijf modellen en vier lengtes, de meeste zijn geschikt om een hefbed boven de dinette te laten monteren. Wagens met een hefbed boven de zithoek noemen ze bij Sun Living Crossover-modellen. Bovendien beschikken veel indelingen over de innovatieve badkamer met de slimme rolwand.

Meer info: www.sunliving.nl 
Klik hier voor de dealerlocator

Recent Posts