Sun Living campers

Sun Living wordt in 2008 als zustermerk van Adria gepresenteerd. Deze zogenaamde instapcampers worden in de Adria-fabrieken gebouwd en hebben een basic maar trendy interieur en een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Eenvoud en innovatie – dat zijn de kenmerken van Sun Living, maar wel ‘made by Adria’. De campers komen uit een van de modernste camperfabrieken in Europa, in Novo Mestro (Slovenië). In 2018 krijgen de campers een nieuw jasje en een opgefrist blauw logo. Samen met het lichte interieur levert dat een trendy camper op, die ook jonge doelgroepen zal aanspreken. Binnen trekt vooral de ruimtebesparende rolwand van de toiletruimte de aandacht. Zo ontstaat meer loopruimte bij de keuken. Met de alkoofserie speelt Sun Living in op een verhoogde vraag naar campers met veel zit- en slaapplaatsen, voor grote, of samengestelde gezinnen. Het merk heeft een overzichtelijk programma van veertien modellen waarbij alleen de integraalcamper (nog) ontbreekt. Als basisvoertuig dient de Fiat Ducato. Ook in de verhuurmarkt is Sun Living geliefd.

CAMPERMODELLEN

Bij Sun Living kun je kiezen tussen Fiat en Citroën als basisvoertuig. De campervans bij Sun Living vind je in de V-serie met verrassende interieuraccenten, geschikt voor twee tot vier personen. Je kunt kiezen uit zes modellen in de drie gebruikelijke lengtes: 540, 600 en 640 cm. Compacte campers zie je bij Sun Living in twee indelingen. De A-serie bestaat uit alkoofcampers in vier indelingen waaronder de A70DK: een gezinscamper net onder de zeven meter, waarin maar liefst zeven personen kunnen overnachten. De kleine A 60SP is een schattige compacte alkoof. De halfintegraalcampers vind je terug in de S-serie: acht modellen en vier lengtes. De meeste zijn geschikt om af-fabriek een hefbed boven de dinette te bestellen waardoor vier slaapplaatsen ontstaan. Wagens met een hefbed boven de zithoek noemen ze bij Sun Living ‘crossover’-modellen. Veel indelingen beschikken over de innovatieve badkamer met de slimme rolwand.

Meer info: www.sunliving.nl 
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.