Sun Living campers

Sun Living wordt in 2008 als zustermerk van Adria gepresenteerd. Deze zogenaamde instapcampers worden in de Adria-fabrieken gebouwd en hebben – naast een basic maar trendy interieur – ook een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Eenvoud en innovatie – dat zijn de kenmerken van Sun Living, maar wel ‘made by Adria’. De campers komen uit een van de modernste camperfabrieken in Europa, in Novo Mestro (Slovenië). In 2018 krijgen de campers een nieuw jasje en een opgefrist blauw logo. Samen met het lichte interieur staat er inmiddels een trendy camper die ook jonge doelgroepen zal aanspreken. In het gerestylde interieur trekt vooral de ruimtebesparende rolwand van de toiletruimte de aandacht. Zo ontstaat meer loopruimte bij de keuken. Met de alkoofserie speelt Sun Living in op een verhoogde vraag naar campers met veel zit- en slaapplaatsen, voor grote, of samengestelde gezinnen. Het merk heeft een overzichtelijk programma van veertien modellen waarbij alleen de integraalcamper (nog) ontbreekt. Als basisvoertuig dient de Fiat Ducato. Ook in de verhuurmarkt is Sun Living geliefd.

CAMPERMODELLEN

Bij Sun Living kun je kiezen tussen Fiat en Citroën als basisvoertuig. De campervans bij Sun Living vind je in de V-serie, geschikt voor 2 tot 4 personen met verrassende interieuraccenten. Je kunt kiezen uit vijf modellen in de drie gebruikelijke lengtes. Nieuw voor modeljaar 2022 is de compacte C 65SL een compacte halfintegraal met twee enkele bedden en een breedte van 212 cm. De A-serie bestaat uit alkoofcampers in vier indelingen waaronder de A70DK: een gezinscamper net onder de zeven meter, waarin maar liefst zeven personen kunnen overnachten. De kleine A 60SP is een schattige compacte alkoof.  De halfintegraalcampers vind je terug in de S-serie: zes modellen en vier lengtes, de meeste zijn geschikt om af-fabriek een hefbed boven de dinette te bestellen. Wagens met een hefbed boven de zithoek noemen ze bij Sun Living ‘crossover’-modellen. Veel indelingen beschikken over de innovatieve badkamer met de slimme rolwand.

Meer info: www.sunliving.nl 
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu