Swift campers

Nadat Ken Smith in 1964 met z’n eerste caravan op de proppen kwam is de Swift Group Limited uitgegroeid tot Engelands grootste caravan- en camper producent, met merken als Swift, Sprite, Autocruise en Escape.

De campers verlaten in het Engelse Cottinham dichtbij Hull de 47 hectare grote productiefaciliteit. In totaal lopen per jaar zo’n 10.000 recreatievoertuigen van de band, waaronder de campers die de fabrieksnaam dragen: Swift. De productie van alle Swift campers gebeurt volgens de  SMART++ opbouwmethode. Een bouwwijze waarbij zowel de binnen- als buitenkant een polyester laag krijgen. De sandwichconstructie aan de binnenzijde bestaat uit een op polyurethaan gebaseerd product. De vloerconstructie bezit aan de onderzijde een polyester buitenlaag. Deze constructie voorkomt overdracht van vocht van buiten naar de binnenkant van de constructie. Dit resulteert in een tienjarige garantie op vochtinwerking. De Swift Toscaneserie is specifiek gebouwd voor het vaste land van Europa.

SwiftCAMPERMODELLEN

De  Toscane 500-serie bestaat uit een compacte campervan, de 599 FB, met een ruime zitgroep aan de voorzijde en een voor deze klasse zeer groot tweepersoonsbed. De wagen heeft een uitgekiende standaarduitrusting op een Fiat-chassis. De Toscane 600-serie is verkrijgbaar in twee indelingen, de 694 QB met queensbed en de 694 EB met twee enkele bedden. De campers hebben een lengte van 7.41 meter en staan op een Fiat Ducato Light Chassis met een 2.3 liter 130 pk motor. Optioneel hebben beide 600’s een hefbed boven de dinette. De volgende serie is de Toscane 700, met drie indelingen. De 774 EB heeft enkele bedden en een badkamer achter, op een lengte van 7.75 meter. De 794 QB en de 794 EB hebben beide een lengte van 8.11 meter, met respectievelijk een queensbed en twee enkele bedden. De 700’s worden gebouwd op het zelfde chassis als de 600-serie. Optioneel met hefbed boven de dinette.

Meer info: www.swiftreisemobile.com
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.