Fiets en Wandelbeurs 2024: Het ultieme paradijs voor kampeerliefhebbers

Op 23, 24 en 25 februari 2024 komt het jaarlijkse spektakel voor fiets- en wandelenthousiasten weer tot leven in de Jaarbeurs Utrecht. Voor kampeerliefhebbers is dit evenement een niet te missen kans om de nieuwste trends, technologieën en bestemmingen te ontdekken die de wereld van het buitenleven te bieden heeft. Camp to Go is ook bij de de Fiets en Wandelbeurs aanwezig met een eigen stand. Daar staan wij onder andere met een Westfalia Campervan, een Camp-let vouwwagen, de Take-Off en fietsendragers. Ideale producten voor de fietser en wandelaar. Je kunt ons vinden bij standnummer ‘2.C.40’, dus kom gezellig langs!

1. Innovatieve fietsen en accessoires

De beurs belooft een overvloed aan innovatieve fietsen en accessoires te presenteren, waardoor het een paradijs wordt voor fervente fietsers. Van high-tech e-bikes tot opvouwbare fietsen voor de kampeerder met beperkte ruimte; de nieuwste ontwikkelingen in fietsland worden hier gepresenteerd. Verken de nieuwste fietstassen, gadgets en veiligheidsuitrustingen om je fietservaring naar een hoger niveau te tillen. Bij de stand van Camp to Go vind je de beste fietsendragers voor kampeerders.

2. Wandelschoenen en -uitrusting

Voor wandelliefhebbers is er geen betere plek om de nieuwste wandelschoenen en -uitrusting te ontdekken dan op de Fiets en Wandelbeurs 2024. Of je nu van langeafstandswandelingen houdt of de voorkeur geeft aan korte trektochten, er is voor elk wat wils. Van waterdichte kleding tot ergonomische rugzakken, de beurs biedt alles wat je nodig hebt om comfortabel en veilig de natuur in te trekken.

3. Inspirerende bestemmingen

Een hoogtepunt voor kampeerliefhebbers is de kans om te ontdekken welke nieuwe bestemmingen de wereld van fietsen en wandelen te bieden heeft. Experts delen hun ervaringen en aanbevelingen voor de meest adembenemende kampeerplekken, van pittoreske campings in eigen land tot avontuurlijke routes in het buitenland. Polen is het themaland van deze editie van de Fiets en Wandelbeurs! In het themalandpaviljoen, in lezingen en in presentaties komen de vele fiets- en wandelmogelijkheden in Polen aan bod.

4. Kampeeruitrusting en innovaties

De Fiets- en Wandelbeurs biedt ook een uitgebreid overzicht van de nieuwste kampeeruitrusting en innovaties. Van ultralichte tenten tot handige kookgerei en duurzame slaapzakken, hier vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke kampeerervaring. Ontmoet experts die je helpen bij het kiezen van de juiste uitrusting voor jouw specifieke behoeften en ontdek de laatste trends op het gebied van duurzaam kamperen. Ontvang daarnaast waardevolle tips over kampeerapparatuur en kookgerei om je kampeerervaring nog aangenamer te maken.

5. Workshops en lezingen

Naast het bewonderen van de nieuwste producten, biedt de beurs ook een uitgebreid programma van workshops en lezingen. Leer van ervaren reizigers en deskundigen over onderwerpen als navigatie, EHBO in de natuur, koken op de camping en meer. De interactieve sessies zijn een geweldige gelegenheid om kennis op te doen en ervaringen te delen met gelijkgestemde kampeerliefhebbers.

Kortom, de Fiets en Wandelbeurs 2024 is dé plek waar kampeerliefhebbers moeten zijn. Of je nu een doorgewinterde fietser, fervente wandelaar of een kampeerfanaat bent, deze beurs biedt een unieke kans om de nieuwste trends te ontdekken, experts te ontmoeten en je passie voor het buitenleven te vieren. Dus markeer 23, 24 en 25 februari in je agenda en bereid je voor op een weekend vol inspiratie en avontuur in de Jaarbeurs. Als je aanwezig bent, vergeet dan niet om bij de stand (2.C.40) van Camp to Go  langs te komen.

Koop tickets op de website van de Fiets en Wandelbeurs.