Hoeveel haringen zitten in de ton?

Bekendmaking

Bij meerdere juiste antwoorden wordt er vooraf geloot voor een winnaar. Wanneer niemand het antwoord juist heeft geraden, wint de deelnemer die het dichtste bij het juiste antwoord zit. Over de uitslag kan niet worden gediscussieerd. Aanmeldingen tot 14.45 uur (woensdag 4-10 tot 15.45 uur) worden meegenomen in de winactie voor die dag. Om de prijs in ontvangst te nemen moet de winnaar aanwezig zijn op het startersplein bij de bekendmaking rond 15.00 uur (woensdag 4-10 rond 16.00 uur). Als de winnaar niet aanwezig is, schuift de prijs door naar de volgende in de lijst. Om de prijs te winnen moeten de deelnemers ook akkoord gaan met de voorwaarden van de Camp to Go nieuwsbrief.

Raad & win deze Camp to Go regisseursstoel

Dagelijks geven wij een originele Camp to Go regisseursstoel van Isabella weg.

Wil jij ook zo’n mooie stoel winnen? Geef dan antwoord op de vraag “hoeveel haringen zitten in de ton?” en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Elke dag maken wij om 15.00 uur (woensdag 4 oktober om 16.00 uur) bekend wie naar huis gaat met de Camp to Go stoel. Om de stoel te winnen moet je aanwezig zijn bij de bekendmaking.

Hoeveel haringen zitten in de ton?

Raad & win deze Camp to Go regisseursstoel

Maak deze week kans

Tijdens de Vakantiebeurs geven wij een originele Camp to Go regisseursstoel van Isabella weg. 

Wil jij ook zo’n mooie stoel winnen? Geef dan antwoord op de vraag “hoeveel haringen zitten in de ton?” en meld je aan voor onze nieuwsbrief. 

Na de Vakantiebeurs maken wij bekend in de nieuwsbrief bekend wie de Camp to Go stoel thuisgestuurd krijgt. Om de stoel te winnen moet je een geldig e-mailadres invullen. 

Bekendmaking

Bij meerdere juiste antwoorden wordt er vooraf geloot voor een winnaar. Wanneer niemand het antwoord juist heeft geraden, wint de deelnemer die het dichtste bij het juiste antwoord zit. Over de uitslag kan niet worden gediscussieerd. Aanmeldingen tot zondag 17:00 uur worden meegenomen in de winactie. Om de prijs in ontvangst te nemen moet de winnaar een geldig e-mailadres invullen. Maximaal één deelname per e-mailadres is mogelijk. Na afloop van de Vakantiebeurs wordt direct met de winnaar contact opgenomen. De uitslag van de winactie wordt gedeeld in de nieuwsbrief van januari. Om de prijs te winnen moeten de deelnemers ook akkoord gaan met de voorwaarden van de Camp to Go nieuwsbrief.