Ontdek de toekomst van kamperen!

 

Etrusco lanceert Urban Camper

Stap in de wereld van avontuur en comfort, want camperfabrikant Etrusco – onderdeel van de Erwin Hymer Group – onthult op de Caravan Salon Düsseldorf (25 augustus tot 3 september 2023) een reeks toonaangevende modelupdates en intrigerende innovaties die behoorlijk wat kampeerliefhebbers enthousiast zullen maken. Bijvoorbeeld de xFlip-innovatie voor Ford Campervans, wat het slaapcomfort aanzienlijk verhoogt en een nieuwe look voor (half)integraal campers voor 2024. Ook Etrusco’s nieuwste pronkstuk voor 2024, de Urban Camper UC 5.0 XR wordt op deze beurs voor het eerst aan publiek getoond.

Urban Camper UC 5.0 XR.

De perfecte mix van stedelijkheid en avontuur

Maak kennis met de fonkelnieuwe UC 5.0 XR. Een Urban Camper, gebaseerd op de Renault Trafic en speciaal ontworpen om aan de behoeften van stadsbewoners en gezinnen te voldoen. Deze veelzijdige metgezel met een compact formaat van slechts 5,08 meter is even geschikt voor dagelijkse verplaatsingen als voor spannende uitstapjes en onvergetelijke reizen. Zijn veelzijdigheid wordt versterkt door een baanbrekend design dat tijdloos en dynamisch is, waardoor je ongeacht je bestemming altijd in stijl reist. Maximaal comfort en praktisch tegelijkertijd!

Uniek railconcept zorgt voor naadloze overgang

 

De UC 5.0 XR. Urban Camper is een compacte camper met maximaal vier slaapplaatsen. Het dynamische railconcept zorgt voor een maximale benutting van de leefruimte en zorgt voor een naadloze overgang van personenauto naar camper. De basis van het nieuwe model bestaat uit een pop-up dak inclusief slaapgedeelte, diverse slimme inbouwkasten,
een compact keukenblok en een laad- en leefruimte die flexibel kan worden aangepast via het railsysteem. Dit voordelige en moderne model van Etrusco is ideaal voor beginnende kampeerders.

Revolutionair slaapcomfort met xFlip innovatie Ford Campervan

Ligoppervlak CV600 DF 4×4 met 37 cm vergroot

Met de innovatie xFlip brengt Etrusco een revolutie teweeg in het slaapgedeelte van hun Ford Campervan modellen. Ook deze nieuw ontwikkelde, uitklapbare verlenging in het slaapgedeelte wordt gepresenteerd op de Caravan Salon Düsseldorf 2023. Met de xFlip wordt het ligoppervlak in het dwarsbed vergroot met 37 centimeter, wat vooral lange reizigers aanzienlijk meer comfort biedt. Deze innovatie zal standaard worden gemonteerd op de CV 600 DF 4×4 vanaf modeljaar 2024.

Comfortabele slaapomgeving gegarandeerd

Het vouwmechanisme van xFlip vergroot het ligoppervlak met 37 centimeter in enkele eenvoudige stappen. De uitbreiding kan snel worden ontgrendeld en ontvouwt zich binnen enkele seconden tot een totaal ligoppervlak van 2,29 meter. De nadruk op slaapcomfort blijkt uit de ontwikkeling van een nieuw matras voor de verlenging van het slaapgedeelte, waardoor een constante, comfortabele slaapomgeving wordt gegarandeerd. De CV 600 DF 4×4 wordt vanaf 2024 standaard uitgerust met de xFlip innovatie, met de eerste leveringen die al in de herfst van 2023 worden verwacht

Nieuwe look (half)integraal campers voor 2024

Voor het modeljaar 2024 onthult Etrusco een opwindende nieuwe look aan de buitenkant van hun campers. De voertuigen krijgen een verfijnd uiterlijk dankzij subtiele zwarte en antracietkleurige nuances, die een tijdloze elegantie benadrukken. Deze strakke en moderne kleurstelling benadrukt het onmiskenbare ontwerp van Etrusco en zorgt ervoor dat elke reis een visueel feest wordt.

Een interieur om te koesteren 

 

In lijn met hun streven naar perfectie blijft Etrusco trouw aan hun innovatieve aanpak, zelfs bij het interieurdesign. Natuurlijke tinten, ontwikkeld door getalenteerde Italiaanse designteams, worden samengebracht met zorgvuldig geselecteerde materialen om een leefruimte te creëren die elegantie en comfort combineert. De lichte en luchtige Emilia-woonwereld met zijn heldere, open kleurenschema is bijzonder geliefd bij klanten, terwijl de moderne hoogglans kasten een vleugje Italiaanse flair toevoegen.

Meer comfort, meer avontuur: de nieuwe generatie modellen

De modellen T 6900 SB en | 6900 SB gaan het nieuwe modeljaar in met verbeterde indelingen die een nog groter comfort bieden, vooral voor lange reizigers. Met een bed lengte tot 200 cm wordt elke nacht een verfrissende retraite.