CAMP-TO-GO OP RTL4

DE INSCHRIJVING VOOR KOMEND SEIZOEN IS WEER OPEN

DE INSCHRIJVING VOOR KOMEND SEIZOEN IS GESLOTEN

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN

De inschrijving voor het komende seizoen van het tv-programma ‘Camp to Go’ is inmiddels gesloten. Uit meer dan 400 aanmeldingen zijn de deelnemers inmiddels geselecteerd en die zijn inmiddels geïnformeerd. Helaas lukt het niet om de meer dan 400 aanmeldingen allemaal persoonlijk aan te schrijven dat ze niet tot de geselecteerden horen. Bedankt voor jullie enthousiasme – binnenkort starten de opnamen en op de website én via Social media houden we jullie op de hoogte, ook over de uitzenddata op RTL4.

Kamperen is genieten! Van de gezonde buitenlucht, van avonturen in de omgeving en van elkaar. Ontdek de vrijheid met Camp-to-Go: het vijfde tv-seizoen komt er weer aan en misschien ben jij wel een van de hoofdrolspelers!

Camp-to-Go is ánders. Héél anders en niet te vergelijken met andere kampeerprogramma’s. In acht afleveringen laten we gezinnen en koppels kennismaken met kamperen. Dat doen ze tijdens een korte kampeervakantie op verschillende Nederlandse en buitenlandse campings. Geselecteerd door ACSI én op camperplekken via de NKC, Europa’s grootste camperclub! Een deel van de tv-beelden in het programma wordt ook door de kampeerders zelf gefilmd, zodat de kijker van binnenuit de kampeerervaringen kan meebeleven.

EEN HEEL WEEKEND LANG!

Wat staat je te wachten als deelnemer aan het tv-programma? Een heel weekend lang kamperen! Dat doe je in een nieuwe caravan, vouwwagen, kampeerauto of (dak)tent en die haal je zélf op bij de dealer. Daar krijg je instructies van Mister-Camping Sander Janson en vervolgens vertrek je naar de voor jou geselecteerde sterrencamping of camperplek. Daar start Het Grote Genieten, samen, of met je gezin. En tijdens het lange weekend film je ook zelf, zodat de tv-kijkers straks kunnen meegenieten van jouw kampeerbelevenissen. Na afloop word je geïnterviewd over je ervaringen en ook dat nemen we natuurlijk mee in het tv-programma dat twaalf weken lang wordt uitgezonden bij RTL4.

Kindercampgins

AANMELDEN VOOR TV-PROGRAMMA!

Momenteel zitten we nog volop in de uitzendingen van seizoen-4 van Camp to Go op RTL4. Maar voor het nieuwe seizoen zijn we alweer op zoek naar avonturiers die in de zomer van 2024 met een kampeermiddel op stap willen. Dat doe je in de nieuwste caravan, vouwwagen, camper of (dak)tent – die regelen wij voor je.

Ben je enthousiast om de hoofdrol te spelen in een nieuw kampeer-tv-programma, samen met je gezin, je partner, je vriend of vriendin? Meld je dan nu aan! En omdat je – als je geselecteerd wordt – ook zelf filmopnames zult gaan maken voor het tv-programma, vragen we om jezelf alvast voor te stellen in een filmpje.

Wacht niet te lang, want de selectie gaat snel van start…

Vul hiernaast je gegevens in en om alvast je videoskills te kunnen beoordelen, verzoeken wij je om een korte introductievideo (max 90 seconden) van jou en je reisgenoten te sturen naar  info@kampeerencaravan.nl. Bij voorkeur via Wetransfer.com of via een linkje naar je eigen YouTube-kanaal.

MELD JE NU AAN!

Meld je nu aan voor het TV-programma en wie weet selecteren we jou!

Camp to Go - schrijf je in voor de nieuwsbrief fv

ALTIJD OP DE HOOGTE

Direct op de hoogte worden gesteld van alle ins en outs op kampeergebied?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Camp to Go!
Instagram
Pinterest
YouTube