KAMPEER TV-PROGRAMMA OP RTL4

MELD JE NU AAN VOOR HET TWEEDE TV-SEIZOEN EN WIE WEET SPEEL JIJ DE HOOFDROL!

MELD JE AAN VOOR HET TWEEDE TV-SEIZOEN

Kamperen is genieten! Van de gezonde buitenlucht, van avonturen in de omgeving en van elkaar. Ontdek de vrijheid met Camp-to-Go: misschien ben jij wel een van de hoofdrolspelers!

Camp-to-Go is ánders. Héél anders en niet te vergelijken met andere kampeerprogramma’s. In twaalf afleveringen laten we 24 gezinnen en koppels kennismaken met kamperen. Dat doen ze tijdens een korte kampeervakantie op verschillende Nederlandse campings, geselecteerd door ACSI en ANWB, op camperplekken via de NKC, Europa’s grootste camperclub én voor het komende tv-seizoen gaan we ook naar Denemarken! Een deel van de tv-beelden in het programma wordt ook door de kampeerders zelf gefilmd, zodat de kijker van binnenuit de kampeerervaringen kan meebeleven.

EEN HEEL WEEKEND LANG!

Wat staat je te wachten als deelnemer aan het tv-programma? Een heel weekend lang kamperen! Dat doe je in een nieuwe caravan, vouwwagen, kampeerauto of (dak)tent en die haal je zélf op bij de dealer. Daar krijg je instructies van Mister-Camping Sander Janson en vervolgens vertrek je naar de voor jou geselecteerde sterrencamping – of camperplek. Daar start Het Grote Genieten. Samen, of met je gezin. En tijdens het lange weekend film je ook zelf, zodat de tv-kijkers straks kunnen meegenieten van jouw kampeerbelevenissen. Na afloop word je geïnterviewd over je ervaringen en ook dat nemen we natuurlijk mee in het tv-programma dat twaalf weken lang wordt uitgezonden bij RTL4.

Kindercampgins

AANMELDEN VOOR TV-PROGRAMMA!

Voor dit programma zijn we met spoed op zoek naar avonturiers die deze zomer in Nederland óf Denemarken op stap willen. Dat doe je in de nieuwste caravan, vouwwagen, camper of (dak)tent – die regelen wij voor je.

Ben je enthousiast om de hoofdrol te spelen in een nieuw kampeer-tv-programma, samen met je gezin, je partner, je vriend of vriendin? Meld je dan nu aan! En omdat je – als je geselecteerd wordt – ook zelf filmopnames zult gaan maken voor het tv-programma, vragen we om jezelf alvast voor te stellen in een filmpje.

Wacht niet te lang, want de selectie gaat snel van start…

Vul hiernaast je gegevens in en om alvast je videoskills te kunnen beoordelen, verzoeken wij je om een korte introductievideo (max 90 seconden) van jou en je reisgenoten te sturen naar  info@kampeerencaravan.nl. Bij voorkeur via Wetransfer.com of via een linkje naar je eigen YouTube-kanaal.

MELD JE NU AAN!

Meld je nu aan voor het TV-programma en wie weet selecteren we jou!

Camp to Go - schrijf je in voor de nieuwsbrief fv

ALTIJD OP DE HOOGTE

Direct op de hoogte worden gesteld van alle ins en outs op kampeergebied?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Camp to Go!
Instagram
Pinterest
Vimeo
Menu