[mk_page_title_box page_title=”Vakantiebeurs 2020″ page_subtitle=”Maak 10x kans op 2 vrijkaarten” section_height=”500″ bg_image=”https://www.camp-to-go.nl/wp-content/uploads/2019/01/vakantiebeurs201870.jpg” bg_position=”center center” bg_stretch=”true” overlay=”rgba(45,45,45,0.3)” text_align=”left” font_size=”40″ title_letter_spacing=”1″ font_color=”#ffffff” font_weight=”bold” sub_font_size=”32″ sub_font_color=”#ffffff” sub_font_weight=”bolder”]
[mk_fancy_title color=”#2d2d2d” size=”25″ force_font_size=”true” size_smallscreen=”18″ size_tablet=”18″ size_phone=”18″ font_weight=”bold” txt_transform=”uppercase” letter_spacing=”7″ font_family=”none”]

Kom ook naar de Vakantiebeurs!

[/mk_fancy_title]

Geen groter vakantie-voorpretfeestje dan de Vakantiebeurs! Van 16 t/m 19 januari zijn alle hallen van het Jaarbeurscomplex gevuld met zon, zee, bergen en… campings. Op het paviljoen ‘Kamperen aan de Kust’ zie je de nieuwste kampeertrends. En Camp-to-Go verloot vrijkaarten!

Activiteiten tijdens de beurs

Tijdens de 50e editie van de Vakantiebeurs zijn er veel activiteiten en entertainment. Je nieuwe favoriete recept ontdekken met een kookworkshop. Of ben jij een echte avonturier en neem je een proefduik in de duiktank? Of door de Grand Canyon raften in één van de 9D Virtual Reality stoelen? Maar er is nog veel meer te doen. Een overzicht:

  • Kamperen aan de kust
  • Sunweb 360 graden Experience
  • Downhill steppen bij Wallonië en Ardennen
  • Kids zone
  • Kooktheater
  • Suppen, kayakken, zeilen
  • Terrassen met lekker eten en drinken

Tickets en prijzen

Early birds bestellen hun tickets voor 16 januari voor €12, in plaats van €15 aan de kassa. T/m 19 januari betaal je online €14 voor een dagkaart. Kom je met de trein naar de Jaarbeurs? Dan is er een special combiticket voor €28. Je krijgt dan een treinkaartje en toegangsticket.

Maak kans op vrijkaarten