Dometic tenten en voortenten

Dometic is één van de grootste aanbieders van accessoires voor campers en caravans. Door de overname van Kampa tenten is Dometic ook een grote speler geworden op het gebied van opblaasbare tenten, voortenten en luifels voor caravan en camper.

LUIFELS
Door hun lage gewicht zijn de luifels van Dometic een succesformule op de markt van vrijetijdsvoertuigen. Het programma omvat luifels voor wandbevestiging (PerfectWall) en dakmontage (PerfectRoof), in lengte variërend van anderhalf tot zes meter lengte en met een uitval (diepte) tussen 1,75 meter tot 2,75 meter. De luifels zijn veelal naar wens handmatig of automatisch bedienbaar. Door speciale adapters zijn de luifels op nagenoeg elke camper of caravan te monteren.

VOORTENTMODELLEN
Met de overname van Kampa haalde Dometic veel kennis binnen op het gebied van opblaasbare voortenten. In het programma zijn (voor)tenten en luifels te vinden voor elk type kampeeerder. Voor de rondtrekkende camperbezitter zijn er bijvoorbeeld de opblaasbare Drive-away voortenten die je in een handomdraai kunt opzetten en die ook kunnen blijven staan als je met de camper een rondje gaat maken. Dan maak je de tent los van het voertuig en laat hem gewoon achter op de kampeerplek. Een bijzondere voortent uit het Dometic portfolio is de lichtgewicht Dometic Leggera AIR Eco 260 S: een voortent die ideaal is voor korte trips. Hij heeft een dubbele pees, 5 en 7 mm, en is daardoor eenvoudig te bevestigen. Bijzonder is dat de tent gemaakt is van Weathershield Redux materiaal dat speciaal voor Dometic werd ontwikkeld: een nieuwe polyester doeksoort, gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessen. Leuk om te weten is dat voor de duurzame Leggera AIR Eco zo’n 220 petflessen zijn gerecycled.

Meer info: www.dometic.com
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.