Dometic voortenten

Dometic is één van de grootste aanbieders van accessoires voor campers en caravans. Daar is met de overname van Prostor een ruim assortiment luifels en voortenten aan toegevoegd.

Dometic

Door hun lage gewicht waren Prostor luifels een succesformule op de markt van vrijetijdsvoertuigen. Dat bleef niet onopgemerkt en in 2014 nam de Dometic Group het merk Prostor over. Het programma omvat luifels voor wandbevestiging (PerfectWall) en dakmontage (PerfectRoof), in lengte variërend van anderhalf tot zes meter lengte en met een uitval (diepte) tussen 1,75 meter tot 2,75 meter. De luifels zijn veelal naar wens handmatig of automatisch bedienbaar. Door speciale adapters zijn de luifels op nagenoeg ieder recreatievoertuig te monteren.

Dometic

VOORTENTMODELLEN

Met de Dometic MyRoom maak je een echte voortent van de luifel, compleet met wanden, ramen voorzien van horren en gordijnen. Zelfs de toegangsdeur ontbreekt niet. Wanneer er geen complete voortent nodig is, maar als je wel wat extra bescherming wilt tegen wind, regen of zon, dan bieden speciale zijpanelen – of een zonnescherm – het benodigde comfort.

Meer info: www.dometic.com
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!