Doréma voortenten

Doréma is al meer dan 30 jaar specialist in voortenten en luifels voor alle gangbare modellen caravans en campers. Sinds 1987 worden de tenten in eigen beheer ontworpen – de productie vindt plaats in Slovenië. Het Nederlandse bedrijf produceert ook kampeeraccessoires.

Naast de Doetinchemse hoofdlocatie staan er twee uiterst moderne productiebedrijven in Slovenië, waar het tentdoek met behulp van computers op maat wordt gesneden. Bij het merendeel van de voortenten zien we Ten Cate All Season doek als basismateriaal – Doréma hangt hier een kwaliteitscertificaat met 2 jaar garantie aan. Het assortiment is groot, van gezinsvoortenten tot luifels, lichtgewicht of voorzien van zwaar tentdoek dat geschikt is voor alle seizoenen. Ook trendy ‘Airtenten’ maken deel uit van het programma, waarbij luchtslangen worden gebruikt in plaats van tentstokken. Dat vergemakkelijkt het opzetten en het scheelt in gewicht.

VOORTENTMODELLEN
Het assortiment van Doréma omvat voortenten voor caravans maar ook speciale tenten die tegen de camper kunnen worden geplaatst. Daarnaast heeft Doréma diverse soorten luifels in het programma en bijvoorbeeld ‘schuurtenten’: een uitbouw die je aan de zijkant van een voortent kunt vastritsen – handig voor logés of als stalling voor de fietsen. Uit het grote assortiment belichten we de Luxor Air, de eerste volledige opblaasbare voortent van Doréma, geïntroduceerd in 2021. Hij heeft een diepte van 280 cm en is speciaal ontwikkeld om een luxe en royale leefruimte voor de caravan te creëren met veel lichtinval. Opvallend zijn de schuine hoeken met daarin de toegangsdeur. Alle wanden zijn uitneembaar en de voorwanden kun je aan de bovenkant losritsen: het bovenste gedeelte klap je om, waarbij het onderste deel gehandhaafd blijft – daarmee ontstaat het idee van een veranda. Het materiaal van het dak is van Ten Cate All Season 260 dat aan de binnenzijde is voorzien van een print. De wanden zijn van Dormatex: een polyesterdoek met PVA coating. De Luxor Air is prima geschikt als seizoentent maar door het opzetgemak zeker ook als toertent te gebruiken.

Meer info: www.dorema.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.