Doréma voortenten

Doréma is al meer dan 30 jaar specialist in voortenten en luifels voor alle gangbare modellen caravans en campers. Sinds 1987 worden de tenten in eigen beheer ontworpen – de productie vindt plaats in Slovenië. Het Nederlandse bedrijf produceert ook kampeeraccessoires.

Naast de Doetinchemse hoofdlocatie staan er twee uiterst moderne productiebedrijven in Slovenië waar het tentdoek met behulp van computers op maat wordt gesneden. Bij het merendeel van de voortenten zien we Ten Cate All Season doek als basismateriaal – Doréma hangt hier een kwaliteitscertificaat met 2 jaar garantie aan. Het assortiment is groot, van gezinsvoortenten tot luifels, lichtgewicht of voorzien van zwaar tentdoek dat geschikt is voor alle seizoenen. Ook trendy ‘Airtenten’ maken deel uit van het programma, waarbij luchtslangen worden gebruikt in plaats van tentstokken. Dat vergemakkelijkt het opzetten en het scheelt in gewicht.

VOORTENTMODELLEN

Het assortiment van Doréma omvat voortenten voor caravans maar ook speciale tenten die tegen de camper kunnen worden geplaatst. Daarnaast heeft Doréma diverse soorten luifels in het programma en bijvoorbeeld ‘schuurtenten’ die je aan een voortent kunt ritsen: handig voor logés of als stalling voor de fietsen.

Een bijzonder model caravanvoortent is de Octavia, die een boogvorm heeft. De Octavia is gemaakt van Ten Cate All Season tentdoek en is 2,40 meter diep, over de volle lengte van de caravan. Doréma heeft – op verzoek van klanten – ook een speciale luifel ontwikkeld voor de Octavia, met dezelfde boogvorm van de voortent. De voortent is leverbaar in de meest voorkomende omloopmaten en heeft een stalen frame.

Meer info: www.dorema.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!