Fiamma voortenten

 Het is 1945 als Fiamma het levenslicht ziet. Norma en Arnaldo Pozzi starten het bedrijf waarvan de naam is afgeleid van de legendarische aluminium kampeergastoestellen. In 1973 verovert Fiamma de Europese markt met een compleet assortiment kampeeraccessoires waaronder de alom bekende fietsendragers.

Fiamma

In 2003 komen er in het Italiaanse Cardano al Campo nieuwe productievestigingen die de productiecapaciteit met 40 procent doen stijgen. Twee jaar later start de ultramoderne service-afdeling en er komt een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum voor Europa. De algemene Fiamma-catalogus verschijnt in maar liefst 11 talen, waaronder Chinees, Japans en Russisch.

Fiamma

VOORTENTMODELLEN

Fiamma biedt diverse oplossingen om van de luifel een voortent te creëren. Zowel voor de zogenaamde etuiluifels als voor gemonteerde cassetteluifels. Daarnaast is er ook een speciale uitvoering voor de populaire campervan. Een voorbeeld van een lichte en aantrekkelijk geprijsde voortent is de Privacy Room CS light/XL, die speciaal werd ontwikkeld voor de Caravanstore. De zijpanelen hebben grote ramen met muggengaas. Het frontpaneel, ook uitgevoerd met ramen en muggengaas, schuift in de geleiderail van de luifel en is dankzij zelf-oliënde ritsen makkelijk vast te ritsen aan de zijpanelen. Fast Clip aluminium profielen zorgen voor stevigheid. De deur is naar keuze links of rechts te plaatsen.

Meer info: www.fiamma.it
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.