Fortex voortenten

Fortex Voortent Nederland is een familiebedrijf en maakt sinds 1976 op maat gemaakte voortenten voor elke caravan. Eigenaar Fred Gunder begon op zolder met het naaien van z’n eerste voortent maar verruilde dit ‘atelier’ al snel voor een garagebox en vervolgens een indrukwekkend bedrijfspand in Enschede.

 Fortex

In Enschede vindt nu al dertig jaar de productie van voortenten plaats. Vanaf 2014 heeft Fortex een showroom aan de Poolmansweg waar de tenten ook verkocht worden. Fortex is een van de eerste fabrikanten die ronde vormen introduceerde in de voortenten. Groot voordeel daarvan: de waterafloop en  stormvastheid. Vanaf 2003 staat deze tent – de Fortex Aronde – al in het programma.

 Fortex

VOORTENTMODELLEN

Fortex maakt voortenten op maat voor alle caravans, ook voor de meest aerodynamische modellen. Het Enschedese bedrijf maakt ook campervoortenten en luifels. Er zijn diverse kleurcombinaties mogelijk. Nieuw in het 2018-programma is de Circum, met standaard een uitritsbare petluifel in de hoofdkleuren lichtgrijs of donkergrijs. Daarnaast is er keuze tussen een aantal accentkleuren om je tent een persoonlijk tintje te geven. De petluifel beschermt de ventilatieopeningen en de ingang tegen weersinvloeden. Twee schuin naar voren geplaatste punten en de standaard meegeleverde stormbanden bieden extra stabiliteit.

 Meer info: www.voortent.net
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.