Thule voortenten

Het was Erik Thulin die in 1942 startte met Thule, in Hillerstorp (Zweden). Toen nog met hengelsportmateriaal. Pas in de jaren ’60 kwam de nadruk meer en meer te liggen op autogerelateerde producten en in 1992 kwamen daar de alom geprezen fietsdragers bij. Inmiddels prijkt het Thule-logo ook op luifels en voortenten.

Thule

De Thule Group is momenteel gevestigd in Malmö (Zweden) en heeft wereldwijd meer dan 2.200 werknemers in dienst. In 2005 volgt overname van Omnistore, het overbekende luifelmerk uit het Belgische Menen. Zo staat Thule nu hoog op de lijst van belangrijke toeleveranciers voor de recreatiemarkt.

Thule 

VOORTENTMODELLEN

Het bedrijf produceert tenten voor een lang verblijf, de Panorama en de Residence. Deze tenten bestaan uit drie panelen die je aan de luifel bevestigt. De zijpanelen sluiten tegen de camperwand en het voorpaneel schuift in de voorlijst van de luifel. Zo creëer je een afgesloten ruimte. Voor een kort verblijf ontwikkelden ze de QuickFit. Dat is een tent uit één geheel – het duurt slechts 15 minuten om ‘m op te zetten. Schuif de tent in een optionele rail onder de luifelcassette en bevestig het front aan de voorzijde van de luifel. Daardoor hangt de Quickfit onder de luifel. Zo ontstaat een dubbeldakconstructie die er voor zorgt dat het voertuig koeler blijft.

Meer info: www.thule.com
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.