Walker voortenten

Walker Campingstyle is een van de oudste voortenten-ateliers van Nederland. Het merk is omstreeks 1954 opgericht en nog altijd een op en top Nederlands familiebedrijf. De voortenten worden geconfectioneerd in een modern atelier in het Brabantse Deurne.

Walker

Het bedrijf onderscheidt zich met unieke oplossingen in de gevallen dat binnen gangbare maattabellen geen passende omloopmaat kan worden geleverd: het eigen atelier maakt dan gewoon een tussenmaat. Ook voor caravans met een speciale daklijn bedenkt Walker aparte modellen. In de brochure die je voortenten voor speciale caravans, zoals de Eriba Feeling, Eriba Touring, Kip Kompakt, Kip Vision, Kip Shelter, Trigano silver, Bürster Averso/Premio Plus, T@B en de Adria Action. De gehele collectie is te zien in de Walker Showroom in Deurne. Het merendeel van de voortenten is gemaakt van Ten Cate-doek. De tenten hebben handige clips om de Walker Easy-Lock stormbanden aan te bevestigen.

Walker

VOORTENTMODELLEN

Het uitgebreide aanbod van caravanvoortenten omvat ook deel- en wintertenten, luifels en windschermen. Bij diverse modellen voortenten is een extra uitbouw leverbaar waarbij de zijwand van de voortent wordt teruggeplaatst als scheidingswand. Een model uit de hogere klasse is de Walker Concept waarmee je, dankzij z’n extra zware kwaliteit PVC het hele jaar op pad kunt. Dak en wanden zijn vervaardigd van duurzaam doek met PVC-coating, weersbestendig en makkelijk te reinigen. Het bezit standaard luiken voor alle ramen, een dubbele slikrand en in beide zijwanden een afsluitbaar ventilatievenster. Het is leverbaar in een diepte van 240 cm en 280 cm. De robuuste dakliggers zijn van 28 mm staal.

 Meer info: www.walker.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!