Walker voortenten

Walker Campingstyle is een van de oudste voortenten-ateliers van Nederland. Het merk is omstreeks 1954 opgericht en nog altijd een op en top Nederlands familiebedrijf. De voortenten worden geconfectioneerd in een modern atelier in het Brabantse Deurne.

Het bedrijf onderscheidt zich met unieke oplossingen voor caravans waarbij binnen de gangbare maattabellen geen passende omloopmaat kan worden geleverd. Het eigen atelier maakt dan gewoon een tussenmaat. Ook voor caravans met een speciale daklijn bedenkt Walker aparte modellen. Zo zijn er voortenten voor caravans zoals de Eriba Feeling, Eriba Touring, Kip Kompakt, Kip Vision, Kip Shelter, Trigano Silver, Bürster Averso/Premio Plus, T@B en de Adria Action. De gehele collectie is te zien in de Walker Showroom in Deurne. Het merendeel van de voortenten is gemaakt van Ten Cate-doek. De tenten hebben handige clips om de Walker Easy-Lock stormbanden aan te bevestigen.

VOORTENTMODELLEN
Het uitgebreide aanbod van caravanvoortenten omvat ook deel- en wintertenten, luifels en windschermen. Bij diverse modellen voortenten is een extra uitbouw leverbaar waarbij de zijwand van de voortent wordt teruggeplaatst als scheidingswand. Een model uit de hogere klasse is de Walker Concept waarmee je, dankzij z’n extra zware kwaliteit tentdoek het hele jaar op pad kunt. Dak en wanden zijn vervaardigd van duurzaam doek met PVC-coating, weersbestendig en makkelijk te reinigen. Standaard zijn de ‘luiken’ voor alle ramen, een dubbele slikrand en een afsluitbaar ventilatievenster in beide zijwanden. Bijzonder is de Ellips 280, een modern vormgegeven voortent die standaard wordt geleverd met een 28 mm stalen frame. Ventilatie is aangebracht in de nok van de voorwand en in een van beide zijwanden. Aan de binnenkant is de Ellips-280 voorzien van breed klittenband. Hierdoor kun je het optionele PVC-kuipgrondzeil voor deze tent gemakkelijk aanbrengen. Zo blijft het regenwater buiten en creëer je een aangenamer leefklimaat in de tent.

Meer info: www.walker.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.