Cabanon vouwwagens

Cabanon leverde oorspronkelijk de tenten voor het Engelse vouwwagenmerk Conway. Na het faillissement van de Britse fabrikant verwierven zij de bouwtekeningen van Conway, waarna het bedrijf zelf startte met de productie van vouwwagens.

Cabanon

Cabanon vouwwagens worden gemaakt in Duinkerken, Frankrijk. Sinds 1959 ontwikkelt het bedrijf tenten voor allerlei toepassingen. De Cabanon vouwwagens hebben een framesysteem dat ze snel opzetbaar en afbreekbaar maakt, waarbij de binnenzijde en de bedden droog blijven tijdens opbouw bij slecht weer. Cabanon fabriceert naast vouwwagens ook disselbakken en bijvoorbeeld buitenkeukens.

Cabanon

VOUWWAGENMODELLEN

Cabanon blinkt uit in het aantal modellen. We starten met de Malawi, een eenvoudige en snel opzetbare tweepersoons vouwwagen. Dan komen we bij de Mercury: verrassend ruim en voorzien van mooie ronde vormen. Het bijgeleverde kuipgrondzeil kan vastgeritst worden aan de voortent. De Safari Lodge is geïnspireerd op de Afrikaanse lodges. Het is een stormvaste vouwwagen, dankzij het stalen frame en het degelijke Ten Cate doek, dat rijkelijk is voorzien van afspanpunten. De Imperia valt op door de asymmetrische vorm. De bedden liggen naast elkaar en je kunt één grote slaapruimte creëren. Een lichtgewicht vouwwagen is de compacte Tabora, voor twee tot vier personen: 270 kilo. Hij heeft een ruim tweepersoons slaapcompartiment van 140×205 cm. Een bijzonder model is de Chamonix: een ruime vouwwagen met slechts drie boogstokken en daardoor eenvoudig opzetbaar. Tenslotte de Manga: een snelle opzetter die van alle gemakken is voorzien, inclusief een vast kuipgrondzeil.

Meer info: www.cabanon.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!