Cabanon vouwwagens

Cabanon leverde oorspronkelijk de tenten voor het Engelse vouwwagenmerk Conway. Na het faillissement van de Britse fabrikant verwierven zij de bouwtekeningen van Conway, waarna het bedrijf zelf startte met de productie van vouwwagens.

 

Cabanon vouwwagens worden gemaakt in Duinkerken, Frankrijk. Sinds 1959 ontwikkelt het bedrijf tenten voor allerlei toepassingen. De Cabanon vouwwagens hebben een framesysteem dat ze snel opzetbaar en afbreekbaar maakt, waarbij de binnenzijde en de bedden droog blijven tijdens opbouw bij slecht weer. Cabanon fabriceert naast vouwwagens ook disselbakken en bijvoorbeeld buitenkeukens.

Cabanon

VOUWWAGENMODELLEN

We starten met een bijzonder model, de Chamonix: een ruime vouwwagen met slechts drie boogstokken en daardoor eenvoudig opzetbaar. Verkrijgbaar in een Basic en Luxe uitvoering. Dan volgt de Malawi, een eenvoudige en snel opzetbare tweepersoons vouwwagen in vier uitvoeringen. Vervolgens komen we bij de Mercury: verrassend ruim en voorzien van mooie ronde vormen. Het bijgeleverde kuipgrondzeil kan vastgeritst worden aan de voortent. Beschikbaar in drie uitvoeringen. De Cabanon Manga is een vierpersoons vouwwagen met compacte afmetingen, verkrijgbaar in drie uitvoeringen en uit te breiden tot maar liefst acht personen door ondertentjes in de tent te hangen. De leefruimte is voorzien van een bisonyl kuipgrondzeil zodat het niet nat wordt, binnen. Dankzij het geremde AL-KO onderstel is de vouwwagen zeer stevig. De Monaco vouwwagen is een gezinswagen geschikt voor vier, maar eveneens uitbreidbaar tot acht personen. Je kunt er bij deze vouwwagen voor kiezen om enkel de wagentent op te zetten. Dit maakt de vouwwagen zeer geschikt voor snelle overnachtingen. Blijf je langer staan, dan kun je ‘m compleet uitklappen voor meer binnenruimte.

Meer info: www.cabanon.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.