Camp-Let vouwwagens

Het was 1956 toen Christian Nissen in het Deense Gram z’n eerste vouwwagen bouwde. Jaren later, in 1969, ontstond de Camp-let zoals we die nu nog steeds kennen: een compacte, lichtgewicht oplossing om tent en kampeeruitrusting in één aanhanger mee te nemen.

Camp-Let

Inmiddels komen de Camp-Let modellen uit Arnum, Denemerken. Wagenbak en deksel zijn van polyester, waardoor een stevige maar lichtgewicht wagen ontstaat. Dankzij z’n bescheiden afmetingen en gewicht biedt de vouwwagen veel rijcomfort. Vanaf modeljaar-2018 is het mogelijk om zelf je eigen vouwwagen samen te stellen: bij alle modellen kun je kiezen uit verschillende tent- en keukenopties. Camp-Let is sinds 2016 onderdeel van de Oaking Group waartoe ook voortentfabrikant Isabella behoort. Overigens produceert Isabella al ruim 20 jaar de tenten voor de vouwwagens van Camp-Let.

Camp-Let

VOUWWAGENMODELLEN

Het modellengamma bestaat uit de 2GO, Classic en de Premium. Wat de modellen van elkaar onderscheidt is de afmeting en mate van comfort – bij de luxere modellen zijn bijvoorbeeld de schokdempers standaard, hetgeen een nog beter rijgedrag garandeert. Bijzonder is dat je bij elk model vouwwagen zelf bepaalt welke tentoptie je gemonteerd wilt hebben. Datzelfde geldt voor de diverse keukenopties. Waarbij keuze is uit Standard, Allround en – voor de hobbykoks onder de kampeerders – de Deluxe: de klant bepaalt.

Meer info: www.isabella.net/nl/camp-let
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!