Camp-Let vouwwagens

Het was 1956 toen Christian Nissen in het Deense Gram z’n eerste vouwwagen bouwde. Jaren later, in 1969, ontstond de Camp-let zoals we die nu nog steeds kennen: een compacte, lichtgewicht oplossing om tent en kampeeruitrusting in één aanhanger mee te nemen.

Inmiddels komen de Camp-Let modellen uit Arnum, Denemerken. Wagenbak en deksel zijn van polyester, waardoor een stevige maar lichtgewicht wagen ontstaat. Dankzij z’n bescheiden afmetingen en gewicht biedt de vouwwagen veel rijcomfort. Vanaf modeljaar-2018 is het mogelijk om zelf je eigen vouwwagen samen te stellen: bij alle modellen kun je kiezen uit verschillende tent- en keukenopties. Camp-Let is sinds 2016 onderdeel van de Oaking Group waartoe ook voortentfabrikant Isabella behoort. Overigens produceert Isabella al ruim 20 jaar de tenten voor de vouwwagens van Camp-Let.

VOUWWAGENMODELLEN

Het modellengamma bestaat uit de Camp-Let Passion en de Camp-Let North. Beide modellen zijn geschikt voor twee tot zes personen en ze hebben een leefoppervlakte  van 18 vierkante meter. De Passion en de North verschillen in vorm, gebruikte materialen en uitvoering. Optioneel zijn de vouwwagens uit te rusten met een keuken waarbij je kunt kiezen uit twee modellen. Voor de Camp-Let North wordt het speciale tentdoek Isacryl-materiaal gebruikt, dat makkelijk schoon te maken is. Het is bovendien door-en-door gekleurd waardoor het jarenlang mooi blijft en daarnaast zorgt deze doeksoort voor een optimaal binnenklimaat. Bijzonder aan de Camp-Let Passion is dat deze vouwwagen een heleboel handige opbergmogelijkheden heeft, waardoor je al je spullen overzichtelijk kunt opbergen zodat ze makkelijk zijn terug te vinden.

Meer info: www.isabella.net/nl/camp-let
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.