Campooz vouwwagens

Campooz is een jong vouwwagenmerk, ontstaan vanuit passie voor kamperen. De modellen hebben een avontuurlijke uitstraling en kenmerken zich door gebruiksgemak en slimme innovaties. ‘Made in Assen’, in ons eigen Drenthe.

Het idee om een tent op een aanhangwagen te monteren stamt uit Australië. Zonder tent beschik je het hele jaar over een handige, robuuste aanhanger en mét tent kun je lekker op pad. Op vakantie blijft de aanhangwagen beschikbaar voor de bagage, het afdekluik is voorzien van gasveren. Tentdak, luifel en wanden zijn van onverwoestbaar ripstop katoen met ingenaaide stormankers, het vaste kuipgrondeil is van pvc, het frame is van rvs en de buizen zijn van aluminium met een dikte van 22 en 25 mm.

VOUWWAGENMODELLEN
Campooz start met de Fat Freddy: een degelijke, asymmetrische vouwwagen voor twee personen. Door z’n opzetgemak is de wagen ideaal voor de rondtrekkende kampeerder. Z’n grote broer is de Lazy Jack, met vier slaapplaatsen. Alles vouwt in één keer uit en beide vouwwagens kunnen worden uitgebreid met twee extra slaapplaatsen, dankzij het Campooz Kampeersysteem: een extra slaapcabine (‘Ugly Betty‘) die je kunt aanritsen. Daardoor veranderen de vouwwagens mee met elke gezinssituatie. De Ugly Betty kan ook als losse bijzettent gebruikt worden – handig als de kinderen wat ouder worden. De Fat Freddy en de Lazy Jack zijn leverbaar als Camping-variant met voortent (drie losse zijwanden) of als Trekking: met zonneluifel en bamboe stokken. Tegen meerprijs zijn alle modellen verkrijgbaar in een extra robuuste ‘Offroader’-uitvoering. Een variatie op de Fat Freddy is de Sleepy Joe: een zogenaamde langslaper. In de basis is Sleepy Joe geschikt voor 2 personen, met Ugly Betty erbij heb je 4 slaapplekken. Het topmodel van Campooz is de Red Ruby, waarbij de vorm is geïnspireerd op bedoeïententen. De tenttrailer biedt plaats aan 2, 4 of zelfs 6 personen.

Meer info: www.campooztenttrailers.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.