Campwerk vouwwagens

Het Duitse Campwerk is gevestigd in Bochum in het Ruhrgebied. Het merk is een specialist in stoer en compact kamperen. Sinds een aantal jaren heeft Campwerk een eigen vestiging in Nederland waar het gehele assortiment tenttrailers, vouwwagens, luifels en daktenten te zien is.

De tenttrailers worden op wens van de klant gemaakt. Zo kan de tenttrailer voor een gezin met drie kinderen er weer heel anders uitzien dan voor de individuele avonturier die vooral offroad kampeert. Levering vindt rechtstreeks plaats aan de eindgebruiker, zonder tussenkomst van een dealer. Dit zorgt voor een persoonlijke benadering van het Campwerk-team en directe feedback terug naar de fabrikant. Bijzonder is dat Campwerk ook wagenbakken en onderstellen levert aan Defensie, waaronder het Korps Commando Troepen.

Campwerk

VOUWWAGENMODELLEN

Het programma start met de kleine Economy tenttrailer: ideaal als je met z’n tweetjes rondreist. De Family is ontworpen voor gezinnen en voor avonturiers die meer ruimte willen. Beide modellen zijn voorzien van een groot en comfortabel bed en staan te boek als vouwwagens die zeer snel kunnen worden opgezet. De tenttrailers kunnen worden geleverd in een onroad- en offroaduitvoering. Naast vouwwagens distribueert Campwerk ook het daktentenmerk iKamper in Europa. Daarnaast is er ook de Campwerk Adventure daktent en verder biedt het bedrijf uit Tynaarlo (Groningen) een breed assortiment aan kampeeraccessoires.

Meer info: www.campwerk.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.