Campwerk vouwwagens

Het Duitse Campwerk is gevestigd in Bochum in het Ruhrgebied en een specialist in stoer en compact kamperen. Sinds een aantal jaren heeft het merk een eigen vestiging in Nederland waar het gehele assortiment tenttrailers, vouwwagens, luifels en daktenten te zien is.

Campwerk

De tenttrailers worden op wens van de klant gemaakt. Zo kan de tenttrailer voor een gezin met drie kinderen er weer heel anders uitzien dan voor de individuele avonturier die vooral offroad kampeert. Levering vindt rechtstreeks plaats aan de eindgebruiker, zonder tussenkomst van een dealer. Dit zorgt voor een persoonlijke benadering van het Campwerk-team en directe feedback terug naar de fabrikant.

Campwerk

VOUWWAGENMODELLEN

Het programma start met de kleine Economy tenttrailer, ideaal wanneer je met z’n tweëen rondreist. De Family is er voor wie echt ruimte wil. Beide modellen zijn voorzien van een groot en  comfortabel bed en worden gezien als modellen die zeer snel kunnen worden opgezet. Ze kunnen worden geleverd in een onroad- en offroaduitvoering. Naast tenttrailers distribueert Campwerk het daktentmerk iKamper in een groot deel van Europa. Samen met de Campwerk Adventure daktent biedt het daarmee ook een breed assortiment verschillende daktenten.
Campwerk levert een breed assortiment aan accessoires om het kamperen makkelijk te maken.

Meer info: www.campwerk.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!