Combi-Camp vouwwagens

Combi-Camp vouwwagens bestaan al sinds 1963. In ruim 50 jaar werden veel verschillende modellen geproduceerd. Je komt ze over de hele wereld tegen. Inmiddels is het merk in Nederlandse handen, maar de productie vindt nog steeds plaats in Grevinge, Denemarken.

In de eerste 25 jaar van z’n bestaan maakte het Deense vouwwagenmerk furore: in maar liefst 27 landen werden meer dan 100.000 tenttrailers verkocht. In de jaren ’90 introduceerde Combi-Camp de disselbak waarin de losse keukenunit paste. Het opzetsysteem van de vouwwagen is in de loop der jaren nooit veranderd en blinkt uit in eenvoud: het scharnierende imperiaal zorgt voor het eenvoudig openklappen van het uit betonplex vervaardigde deksel. Fans roemen de vaste vloer onder je voeten wanneer je uit bed stapt en daarnaast maakt de bevestiging van de tent aan het deksel haringen en scheerlijnen overbodig. Inmiddels is Combi-Camp in Nederlandse handen: Aart Kok uit Heemstede werd in 2010 eigenaar.

VOUWWAGENMODELLEN

De Valley is een vouwwagen die binnen één minuut is op te zetten, doordat haringen en scheerlijnen overbodig zijn – een concept dat al bestaat vanaf 1963. De wagen is uitgerust met comfortabele bedden met of zonder keuken. Een echte gezinswagen is de Flexi, met volop slaap- en bagageruimte voor de hele familie. De bagageruimte heeft een inhoud tot maar liefst 1.500 liter en hij is verkrijgbaar met en zonder keuken. Er zijn twee versies van de Flexi: bij de Tent&Trailer-uitvoering kun je de tent verwijderen waarna je een handige bagagewagen overhoudt. En bij de Comfort-uitvoering beschik je over een altijd toegankelijke complete keuken. Dan komen we bij de Country. Je herkent ‘m aan de grote autowielen en het vaste deksel met imperiaal. De Country is ook leverbaar als Anniversary-model.

Meer info: www.combi-campvouwwagens.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.