Combi-Camp vouwwagens

Combi-Camp vouwwagens bestaan al sinds 1963. In ruim 50 jaar werden veel verschillende modellen geproduceerd. Je komt ze over de hele wereld tegen. Inmiddels is het merk in Nederlandse handen, maar de productie vindt nog steeds plaats in Grevinge, Denemarken.

Combi Camp

In de eerste 25 jaar van z’n bestaan maakte het Deense vouwwagenmerk furore: in maar liefst 27 landen werden meer dan 100.000 tenttrailers verkocht. In de jaren 90 introduceerde Combi-Camp de disselbak waarin de losse keukenunit paste. Door de jaren heen is het opzetsysteem nooit veranderd. Het scharnierende imperiaal zorgt voor het eenvoudig openklappen van het uit betonplex vervaardigde deksel. Fans roemen de vaste vloer onder je voeten wanneer je uit bed stapt en daarnaast maakt de bevestiging van de tent aan het deksel haringen en scheerlijnen overbodig. Inmiddels is Combi-Camp in Nederlandse handen: Aart Kok uit Heemstede, zelf enthousiast kampeerder, werd in 2010 eigenaar.

Combi Camp

VOUWWAGENMODELLEN

De Valley is een vouwwagen die binnen één minuut is op te zetten, doordat haringen en scheerlijnen overbodig zijn. De wagen is uitgerust met comfortabele bedden. Een echte gezinswagen is de Flexi, met volop slaap- en bagageruimte voor de hele familie. De bagageruimte heeft een inhoud tot maar liefst 1500 liter. Bij de Tent&Trailer-uitvoering kun je de tent verwijderen waarna je een handige bagagewagen overhoudt. En bij de Comfort-uitvoering van de Flexi beschik je over een altijd toegankelijke complete keuken. Dan komen we bij de Country. Je herkent ‘m aan de grote autowielen en het vaste deksel met imperiaal. De Country is ook leverbaar als Anniversary-model.

Meer info: www.combi-campvouwwagens.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!