Europa camper vouwwagens

Europa Camper is een zustermerk van het Franse Cabanon en wordt in dezelfde fabriek gebouwd, in Duinkerken. De vouwwagens staan bekend om hun goede lichtinval en een royale leefruimte.

De vouwwagens van Europa Camper hebben een framesysteem, hetgeen ze snel opzetbaar maakt. Ook inklappen gaat daardoor vliegensvlug. Een extra bijzonderheid is dat het praktische ontwerp de binnenboel – en de bedden –  droog houdt als je niet kunt wachten met in- of uitklappen tot die regenbui voorbij is.

Europa Camper Sunliner

VOUWWAGENMODELLEN

In het modellenprogramma zien we de Suncruiser Basic en Luxe, met leefruimte voor 4 tot 8 personen. Opvallend aan de Suncruiser is de royale voortent met extra grote ramen voor veel lichtinval en de extra dikke matrassen die garant staan voor veel slaapcomfort. De wagens hebben een Al-Ko onderstel en een onderhoudsvrije aluminium wagenbak. De Suncruiser Luxe heeft een grote bermkeuken, waarvan je dus ook gebruik kunt maken als de wagen niet is uitgeklapt. Het tweede model is de Sunliner: die combineert de gemakken van een caravan met de eenvoud van een tent. De Sunliner heeft een symmetrisch uitklapmechanisme en is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: de Basic (zonder bermkeuken), de Comfort met standaard bermkeuken en de Luxe uitvoering met luxe bermkeuken (driepits gasstel, spoelbak, twee opberglades en veel opbergmogelijkheden).

Meer info: www.dewitschijndel.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!