Holtkamper vouwwagens

Het oer-Hollandse bedrijf Holtkamper startte in 1928, onder leiding van Jelle Holtkamp senior, met de verkoop van tenten. Het bedrijf vestigde zich in Emmen en Bunnik en in de vijftiger jaren volgde uitbreiding met vouwwagens.

Holtkamper

In 1983 verscheen de Holtkamper Flyer, bedacht door de tweede generatie, Bert Holtkamp. Deze vouwwagen vestigde zelfs een wereldrecord: opzetten door twee personen binnen 32 seconden met inbegrip van luifel en twee haringen. In de vouwwagens zitten talloze uitvindingen, waaronder de spraakmakende WindForce: een opzetsysteem dat de vouwwagens met lucht automatisch opzet én weer inklapt. In 2017 kwam Holtkamper in handen van de Vouwwagenspecialist uit Boxtel.

Holtkamper

VOUWWAGENMODELLEN

Het portfolio begint met de Cocoon Modulair, ideaal voor rondtrekkend kamperen. Met speciale uitklikframes wordt de tent op spanning gebracht. Extra afspanpunten maken deze Cocoon stormbestendig. De Cocoon beschikt over twee slaapplaatsen en een grote binnenruimte. Modulaire kindertenten zijn los te bestellen. Dan volgt de Cocoon Aero, uitgerust met het WindForce-systeem (automatisch in- en uitvouwen) en het in eigen beheer ontwikkelde membrane-airco-system, met een dubbel tentdak waarbij een luchtstroom ontstaat. Ook de Cocoon Aero is handmatig op te zetten door één persoon. Gasdrukveren helpen bij het opzetten en inklappen en er zijn geen scheerlijnen nodig. Het topmodel van Holtkamper is de Kyte (S/XL), standaard voorzien van het WindForce-systeem, met slaapplaatsen tot zeven personen door uitbreiding met extra kindertenten. Het tentframe is van RVS en carbon.

Meer info: www.holtkamper.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!