Jamet vouwwagens

Jamet is één van de Trigano-merken die uit de fabriek in Mamers (Frankrijk) rollen. Het merk is al meer dan vijfentwintig jaar actief op de Nederlandse markt en de Jamet is een van de meest verkochte vouwwagens in Nederland.

Innovatie staat hoog in het vaandel bij Jamet. Zo zijn er de afgelopen decennia veel ontwikkelingen geweest op het gebied van opzetsystemen. Een snelle opzetter – en afbreker – is vooral handig als je tijdens je vakantie meerdere campings bezoekt. Maar ook als je drie weken op dezelfde plek staat zul je het opzetgemak van Jamet waarderen. Een ander pluspunt zijn de royale bedden met lattenbodems die veel slaapcomfort bieden.

VOUWWAGENMODELLEN

De Jamet Dakota is een complete, royale en vriendelijk geprijsde vouwwagen. Hij heeft de uitstraling van een tunneltent en dat geeft ‘m een trendy uitstraling. Dan krijgen we de Jametic: een gebruiksvriendelijke wagen die al enkele jaren in het programma staat. Werkt als volgt: afdekzeil eraf, keuken eraf, bed openvouwen, scharnier vergrendelen en de voortent omhoog trekken. Fluitje van een cent. Een bijzonder model in het portfolio is de Jamet Air: de eerste Jamet waarbij de tentstokken zijn vervangen door een oppompsysteem. Dat maakt het opzetten eenvoudig en zorgt bovendien voor een lager gewicht. De Air is een ruime gezinsvouwwagen waaraan ook nog een extra opblaasbare luifel past. De Jamet Duo Luxe is een stoere tweepersoons vouwwagen, compact en comfortabel. De Arizona is het topmodel in de Jamet-collectie, een luxe vier tot zespersoons vouwwagen in een fraaie kleurstelling, vervaardigd van All Season Ten Cate dakdoek en acryl zijwanddoek. Standaard geleverd inclusief luifel en disselbak. Tenslotte is er de Jameta, ideaal voor twee personen. Een hulpveersysteem aan het polyester deksel vergemakkelijkt het openen. Nog een bijzonderheid is dat de Jameta op te zetten is zonder haringen en dat de wagen is voorzien van grote 13 inch wielen.

Meer info: www.jamet.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.