Jamet vouwwagens

Jamet is één van de Trigano-merken die uit de fabriek in Mamers (Frankrijk) rolt. Het merk is al meer dan vijfentwintig jaar actief op de Nederlandse recreatiemarkt en een van de meest verkochte vouwwagens in Nederland.

Innovatie staat hoog in het vaandel bij Jamet. Zo zijn er de afgelopen decennia veel ontwikkelingen geweest op het gebied van opzetsystemen, met als belangrijkste doel: het verkleinen van de opzettijd. Een snelle opzetter – en afbreker – is vooral handig als je tijdens je vakantie meerdere campings bezoekt. Maar ook als je drie weken op dezelfde plek staat zul je het opzetgemak waarderen. Een ander pluspunt van de Jamet zijn de royale bedden met lattenbodems die veel slaapcomfort bieden.

Jamet

VOUWWAGENMODELLEN

De Jamet Dakota is een complete, royale en vriendelijk geprijsde vouwwagen met de uitstraling van een tunneltent, waardoor hij een trendy uitstraling krijgt. Dan krijgen we de Jametic: een gebruiksvriendelijke wagen die al enkele jaren in het programma staat. Werkt als volgt: afdekzeil eraf, keuken eraf, bed openvouwen, scharnier vergrendelen en de voortent omhoog trekken. Fluitje van een cent. Een bijzonder model in het Jamet-portfolio is de Jamet Air: de eerste Jamet waarbij de tentstokken zijn vervangen door een oppompsysteem. Dit systeem maakt het opzetten eenvoudig en zorgt bovendien voor een lager gewicht. De Air is een ruime gezinsvouwwagen waaraan ook nog een extra opblaasbare luifel past.

De Louisiana is een luxe 4-5 persoons symmetrische vouwwagen in fraaie kleurstelling, vervaardigd van All Season Ten Cate dakdoek en acryl zijwanddoek. Standaard geleverd inclusief luifel en disselbak. Vervolgens krijgen we de Arizona: het ideale model voor de ruimteliefhebber, met een voortent van 3.20 meter diep en 5.20 meter breed. En vergeet de koninklijke bedden van maar liefst 2.10 x 1.65 meter niet. Tenslotte de Jameta, ideaal voor twee personen. Een hulpveersysteem aan het polyester deksel vergemakkelijkt het openen. Nog een bijzonderheid is dat de Jameta op te zetten is zonder haringen en dat de wagen is voorzien van grote 13 inch wielen.

Meer info: www.jamet.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!