Oz Trail vouwwagens

Irritatie over de lange opzettijd van tenten lag ten grondslag aan de oprichting van OZ Tent: meer dan 20 jaar geleden raakte de Australiër Joe Viglione hierover zo gefrustreerd dat hij zelf tenten ging ontwikkelen. En daarna volgden de vouwwagens, onder de naam OZ Trail.

OZ TRAIL

Joe Viglione droomde van een tent die in seconden op te zetten was. En volgens dezelfde principes startte hij vervolgens met de bouw van tenttrailers. OZ Trail is nu onderdeel van de Trigano-groep en ze worden ook in de Trigano-fabriek geproduceerd: in Mamers, Frankrijk. De vouwwagens Quest en Zenith zijn speciaal voor de avonturier ontworpen en staan – helemaal volgens de filosofie van Joe Viglione – in luttele momenten overeind. Het zijn echte tenttrailers en het twee-in-een concept maakt het mogelijk om de aanhangwagen te scheiden van de tentmodule, zodat je er bijvoorbeeld ook overbodige spulletjes mee naar de gemeentewerf kunt brengen.

OZ TRAIL

VOUWWAGENMODELLEN

In het programma zien we als eerste de OZ Trail Quest, een vouwwagen voor stellen of kleine gezinnen die er op uit willen trekken. Het model is compleet uitgerust, de 750 is de geremde uitvoering en de 500 is de ongeremde variant. Model Zenith is geschikt voor kampeerders die grote woon-, slaap- en opbergruimten wensen. Om de leefruimte nog verder te vergroten is een extra slaapruimte van 5,5 vierkante meter als optie beschikbaar. De grotere aanhangwagen beschikt standaard over een geremde as en een reservewiel.

Meer info: www.trigano-camping.com
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.