Smitveld vouwwagens

Geïnspireerd door hun De Waard-tent ontwikkelde Theo Smitveld in het begin van de 90’er jaren een vouwwagen met vergelijkbare looks. Naast hun woonhuis in Heemskerk bouwde hij z’n eerste vouwwagen naar eigen ontwerp.

Die vouwwagen bleek een schot in de roos, want in 1995 volgt aflevering van de eerste in productie gebouwde vouwwagen, de Beauvist. Begin 1997 verhuist Smitveld naar een grotere locatie in Bakkum en in 2007 volgt opnieuw een verhuizing naar Heemskerk en inmiddels is Smitveld gevestigd in Heiloo.

VOUWWAGENMODELLEN

De Patist is de kleinste Smitveld-vouwwagen, geschikt voor twee personen. Door z’n afmetingen zet deze gemakkelijk op. Dan volgt de Ruebist, met twee slaapplaatsen in een centraal geplaatst bed (140×210 cm) en een riante voortent. De Violist is een stoere, opvallende verschijning: aan de buitenkant zie je niet dat het een vouwwagen is. De verhoogde zijkanten met ramen geven een verrassend ruimtelijk effect. In de extra grote voortent kan het hele gezin gezellig aan tafel. Doordat tentdoek en buizenframe aan elkaar gekoppeld zijn, zet je de tenttrailer eenvoudig op. Dan de Tourist, een vouwwagen met uitzicht naar alla kanten. De verhoging van de voortent geeft de Tourist een geheel eigen gezicht. De grootste uitvoering van alle Smitveld-modellen is de Lodgist. De vouwwagen heeft twee vaste tweepersoonsbedden met riante afmetingen: 195×220 cm.

Meer info: www.smitveld-vouwwagens.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.